Chaplon Tea i dåser

Chaplon Tea i dåser

Chaplon Tea i dåser - som skabt til forkælelse

NORUs store udvalg af Chaplons luksuriøse løse teer fås i både de fineste tedåser, i refill-poser og i helt store poser. Teerne er som skabt til forkælelse - og der er så mange skønne teblandinger at vælge imellem, at vi er sikre på, at der også er varianter, som du og resten af familien - eller arbejdspladsen - vil finde uimodståelige.

Read less

Tedåserne i sig selv er super fine, er fremstillet i metal, er flot matsort- eller metalfarvede, og pynter perfekt på de fleste køkkenhylder. Og hvis du ikke, når al teen er brugt op, ønsker at genfylde dem med samme slags te, kan etiketterne nemt fjernes, så du står tilbage med flotte og eksklusive Chaplon tedåser, der er anvendelige til alverdens formål. Anvend dem f.eks. til sukker eller til lækre karameller, skumfiduser, småkager, tørrede krydderurter eller chokolader. 

Se vores store udvalg af Chaplon te i dåser herunder.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Read more
Showing 1 - 23 of 23 items
Showing 1 - 23 of 23 items