Filtrér produkter

Mærkning
Bryggemetode
Kaffekapsler

Kaffekapsler

Kaffekapsler - biologisk nedbrydelige og bæredygtigt produceret!

Vi har længe været på udkig efter dem - og nu har vi dem endelig: Virkelig gode og biologisk nedbrydelige kaffekapsler, som kan anvendes i Nespresso®-kaffemaskiner, og som rummer kaffe af meget høj kvalitet. Vi har fabelagtige kapsler fra ØNSK, som er lavet af plantebaseret materi...

Læs mindre

Kaffekapsler - biologisk nedbrydelige og bæredygtigt produceret!

Vi har længe været på udkig efter dem - og nu har vi dem endelig: Virkelig gode og biologisk nedbrydelige kaffekapsler, som kan anvendes i Nespresso®-kaffemaskiner, og som rummer kaffe af meget høj kvalitet. Vi har fabelagtige kapsler fra ØNSK, som er lavet af plantebaseret materiale, som er kompostérbart og tillige bionedbrydeligt. Kapslerne produceres desuden på vind-, vand- og solenergi og indeholder alene naturlige råvarer. Og så har vi mindst lige så fantastiske kaffekapsler fra HALO, som også er 100% biologisk nedbrydelige og fyldt med de absolut allerbedste kaffebønner af meget høj kvalitet.

For dig som ønsker god, bæredygtig og lækker kaffe uden for meget besvær og uden at belaste miljøet!

 

Materialer og miljø

Dejlig kaffe lavet på kaffemaskiner med kaffekapsler er super smart og meget let at have med at gøre…..MEN kapslerne er for langt de flestes vedkommende lavet af materialer - plast og/eller aluminium - der skal og bør genanvendes og ikke blot kasseres, hvis ikke de skal blive en belastning for miljøet! Kaffekapsler lavet af plast og/eller aluminium kræver under fremstillingen et højt energiforbrug, og under destruktion er der risiko for udledning af drivhusgasser. I NORU forsøger vi efter bedste evne at opføre os ansvarligt i forhold til natur og miljø, og vi har derfor i en periode ikke solgt kaffekapsler, da vi simpelthen ikke fandt kapslernes miljømæssige egenskaber i kombination med kaffens kvalitet god nok. Vi gik derfor på jagt efter gode kaffekapsler, som er kompostérbare og bionedbrydelige og samtidig rummer god kaffe. Det lykkedes - og nu kan du derfor med god samvittighed nyde dejlig kaffe, selvom du bruger kaffekapsler. Og kapslerne rummer endda virkelig god økologisk kaffe af høj kvalitet fra ØNSK og udsøgt kaffe i mindst lige så høj kvalitet fra HALO.

 

De gode kaffekapsler

 • Ønsk - Corcasan Espresso
  Skønne økologiske espresso-kapsler, der er bionedbrydelige og holder helt fantastisk på både aroma og duft. Denne lækre mørkristede kaffe har en dejlig rund smag med vidunderligt fyldige noter af chokolade og pekannødder, og smagen afrundes med en ganske let syrlighed. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Ønsk - Corcasan Lungo
  Fantastiske bionedbrydelige kaffekapsler med økologisk mellemristet lungo-kaffe med dejlige noter af chokolade og nødder og et lille pift af klementiner. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Ønsk - Leonel Valladares Espresso
  Dejlige bionedbrydelige kaffekapsler med virkelig lækker nicaraguansk, økologisk, mørkristet espresso-kaffe. Kapslerne giver en skøn espresso, som er let sødmefuld og har herlige noter af fersken og mandel. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Ønsk - Leonel Valladares Lungo
  Rigtig gode bionedbrydelige kaffekapsler med fantastisk nicaraguansk økologisk lungo-kaffe. Kaffen er sødmefuld og har skønne noter af fersken og mandel. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Halo - Halo Minus (decaf)
  En herlig nyhed for dig, der har været på udkig efter kaffekapsler med god koffeinfri kaffe. Her er der på ingen måde sparet på noget. Kaffen kommer fra Etiopien, og man har forsigtigt og med stor nænsomhed fjernet koffeinen fra bønnerne, således at de fine aromastoffer med smagsnoter af abrikos, blomme, citron, bergamot og sort te til fulde er bevaret. Kaffekapslen er 100% biologisk nedbrydelig og selve emballagen kan også komposteres uden problemer. Den fine æske indeholder 10 kapsler.

 • Halo - Galapogos (limited edition)
  Disse kaffekapsler indeholder en helt uovertruffen special-kaffeblanding af gourmet-kaffebønner, der giver en fantastisk kaffe, der er mild i smagen og med skønne noter af mørk chokolade og brombær. Kaffekapslen er fuldstændig bæredygtig og biologisk nedbrydelig, og selv emballagen den kommer i, kan puttes direkte i komposten og vil være nedbrudt i løbet af få uger. Æsken indeholder 10 kapsler.
  Kaffen fås desværre kun i en begrænset periode og en del af overskuddet ved hvert salg går direkte til The Perfect World Foundation, der hjælper med at beskytte vores planet.

 • Halo - Pacamara
  Skønne kaffekapsler med luksus-kaffe af sjældne kaffesorter, der har en smag helt udover det sædvanlige. Her taler vi i sandhed om luksus-kaffe med smagsnoter af blomme, passionsfrugt, muskatnød, grape og solbær. Og så kommer kaffen i verdens mest bæredygtige Nespresso® kaffekapsel. Den er lavet af sukkerør og papir og er helt biologisk nedbrydelig, hvad enten du putter den i komposten eller i skraldespanden. Æsken indeholder 10 herlige kapsler.

 • Halo - Daterra Moonlight
  Med disse kaffekapsler har Halo løftet bæredygtig kaffeproduktion op på et nyt niveau! Kaffebønnerne kommer fra den første kaffefarm i verden der fik tildelt Rainforest Alliance Sustainability A Grade, og kapslerne giver sød og cremet kaffe, med fantastiske noter af karamel, pecan-nødder, tørrede kirsebær og krydret chokolade. Selve kapslerne og emballagen er 100% biologisk nedbrydelig - kapslerne er lavet af sukkerrør og papir, og alt er bæredygtigt produceret. Faktisk er selv blækket, som er anvendt til tryk på emballagen, biologisk nedbrydeligt! Æsken indeholder 10 kaffekapsler.

 • Halo - Indian Parchment
  Kaffekapsler med eksklusive håndplukkede Robusta-bønner, der har en herlig kraftig aroma med skønne smagsnoter af malt, karamel og cedertræ. Også her er selve kaffekapslerne og den øvrige emballage 100% kompostérbare, og her er tale om de allermest miljøvenlige Nespresso®-kompatible kapsler, der findes overhovedet. Den pæne æske indeholder 10 kaffekapsler.

 • Halo - Three Mountain
  Endnu flere kaffekapsler, der indeholder et helt ekstraordinært blend af de bedste kaffebønner fra Andesbjergene. Kaffen har et lavt syreindhold og en helt unik kompleksitet, der giver en nærmest silkeblød kaffe med vidunderlige noter af nødder, chokolade, bær og melasse. De Nespresso®-kompatible kapsler er fremstillet af sukkerrør og papir og er helt kompostérbare. Æsken rummer 10 herlige kaffekapsler.

Husk altid at opbevare dine kaffekapsler i en lufttæt beholder, når først æsken/posen er åbnet. Derved bevarer du bedst aromaen i kaffebønnerne.

 

Derfor skal du købe dine kaffekapsler hos NORU

Hos NORU går vi op i kvalitet, ligesom vi - som ovenfor beskrevet - går ind for bæredygtighed. Og når du bestiller dine kaffekapsler hos NORU, er du tillige sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du naturligvis betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver selvfølgelig  først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering

Er du sent på den med dine indkøb? Det kender vi godt - og derfor gør vi vores ypperste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder, at hvis du foretager din bestilling inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå rigtig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente dine bestilte varer hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og står klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 43421115 og aftale afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

 

 

 Læs mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
Viser 1 - 4 af 4 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder