Kaffekapsler

Så er de her endelig: Virkelig gode KAFFEKAPSLER, som kan anvendes i Nespresso kaffemaskiner, og som rummer økologisk kaffe af høj kvalitet. Kapslerne er fra ØNSK, og de er lavet af plantebaseret materiale, som er kompostérbart og tillige bionedbrydeligt. Kapslerne produceres desuden på vind-, vand- og solenergi og indeholder alene naturlige råv...

Læs mindre

Så er de her endelig: Virkelig gode KAFFEKAPSLER, som kan anvendes i Nespresso kaffemaskiner, og som rummer økologisk kaffe af høj kvalitet. Kapslerne er fra ØNSK, og de er lavet af plantebaseret materiale, som er kompostérbart og tillige bionedbrydeligt. Kapslerne produceres desuden på vind-, vand- og solenergi og indeholder alene naturlige råvarer. For dig som ønsker en god, bæredygtig og lækker kop kaffe uden for meget besvær og uden at belaste miljøet!

Materialer og miljø

Dejlig kaffe lavet på kaffemaskiner med KAFFEKAPSLER er super smart og meget let at have med at gøre…..MEN kapslerne er for langt de flestes vedkommende lavet af materialer - plast og/eller aluminium - der skal og bør genanvendes og ikke blot kasseres, hvis ikke de skal blive en belastning for miljøet! KAFFEKAPSLER lavet af plast og/eller aluminium kræver under fremstillingen et højt energiforbrug, og under destruktion er der risiko for udledning af drivhusgasser. I NORU forsøger vi efter bedste evne at opføre os ansvarligt i forhold til natur og miljø, og vi har derfor i en periode ikke solgt KAFFEKAPSLER, da vi simpelthen ikke fandt kapslernes miljømæssige egenskaber i kombination med kaffens kvalitet god nok. Vi gik derfor på jagt efter gode KAFFEKAPSLER, som er kompostérbare og bionedbrydelige og samtidig rummer god kaffe. Det lykkedes - og nu kan du derfor med god samvittighed nyde dejlig kaffe, selvom du bruger KAFFEKAPSLER. Og kapslerne rummer endda virkelig god økologisk kaffe af høj kvalitet fra ØNSK.

De gode kaffekapsler

 • Corcasan Espresso kapsler
  Skønne økologiske espresso-kapsler, der er bionedbrydelige og holder helt fantastisk på både aroma og duft. Denne lækre mørkristede kaffe har en dejlig rund smag med vidunderligt fyldige noter af chokolade og pekannødder, og smagen afrundes med en ganske let syrlighed. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Corcasan Lungo kapsler
  Fantastiske bionedbrydelige kaffekapsler med økologisk mellemristet lungo-kaffe med dejlige noter af chokolade og nødder og et lille pift af klementiner. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Leonel Valladares Espresso kapsler
  Dejlige bionedbrydelige kaffekapsler med virkelig lækker nicaraguansk økologisk mørkristet espresso-kaffe. Kapslerne giver en skøn espresso, som er let sødmefuld og har herlige noter af fersken og mandel. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Leonel Valladares Lungo kapsler
  Rigtig gode bionedbrydelige kaffekapsler med fantastisk nicaraguansk økologisk lungo-kaffe. Kaffen er sødmefuld og har skønne noter af fersken og mandel. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
Viser 1 - 4 af 4 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder