Filtrér produkter

Mærkning
Bryggemetode
Kaffekapsler

Kaffekapsler

Kaffekapsler - biologisk nedbrydelige og bæredygtigt produceret

Vi har længe været på udkig efter dem - og nu har vi dem endelig: Virkelig gode og biologisk nedbrydelige kaffekapsler, som kan anvendes i Nespresso®-kaffemaskiner, og som rummer kaffe af meget høj kvalitet. Nu kan vi tilbyde rent ud sagt fabelagtige kapsler fra ØNSK, som er lavet ...

Læs mindre

Kaffekapsler - biologisk nedbrydelige og bæredygtigt produceret

Vi har længe været på udkig efter dem - og nu har vi dem endelig: Virkelig gode og biologisk nedbrydelige kaffekapsler, som kan anvendes i Nespresso®-kaffemaskiner, og som rummer kaffe af meget høj kvalitet. Nu kan vi tilbyde rent ud sagt fabelagtige kapsler fra ØNSK, som er lavet af plantebaseret materiale, som er kompostérbart og tillige bionedbrydeligt. Kapslerne produceres desuden på vind-, vand- og solenergi og indeholder alene naturlige materialer!

Disse kaffekapsler er for dig, som ønsker god, bæredygtig og lækker kaffe uden for meget besvær og uden at belaste miljøet!

Materialer og miljø

Dejlig kaffe lavet på kaffemaskiner med kaffekapsler er super smart og meget let at have med at gøre…..MEN kapslerne er for langt de flestes vedkommende lavet af materialer - plast og/eller aluminium - der skal og bør genanvendes og ikke blot kasseres, hvis ikke de skal blive en belastning for miljøet! Kaffekapsler lavet af plast og/eller aluminium kræver under fremstillingen et højt energiforbrug, og under destruktion er der risiko for udledning af drivhusgasser. I NORU forsøger vi efter bedste evne at opføre os ansvarligt i forhold til natur og miljø, og vi har derfor i en periode ikke solgt kaffekapsler, da vi simpelthen ikke fandt kapslernes miljømæssige egenskaber god nok. Vi gik derfor på jagt efter gode kaffekapsler, som er kompostérbare og bionedbrydelige og samtidig rummer rigtig god kaffe. Det lykkedes - og nu kan du derfor med god samvittighed nyde dejlig kaffe, selvom du bruger kaffekapsler! Og kapslerne rummer endda premium økologisk kaffe af højeste kvalitet fra ØNSK.

Nedbrydning

Det tager omtrent 73.000 dage for en aluminiums-kaffekapsel at nedbrydes fuldstændig - til sammenligning tager det kun 62 dage at nedbryde en ØNSK-kaffekapsel! Desværre er det dog kun få kommuner, som i dag kan sikre, at bioaffald sorteres på en måde, så det kan omdannes til kompost. Derfor bør ØNSK-kapsler indtil videre sorteres som “småt brændbart”, så de derved kan indgå som en grøn energikilde i fjernvarmeforsyningen. I sidste ende betyder det, at ØNSK-kapslerne tæller positivt i energiregnskabet - i modsætning til almindelige kapsler. 

Certificering

ØNSKs bionedbrydelige kaffekapsler er certificeret med EU standarden DIN EN ISO 14855, EN 13432 og DIN EN 13432:2000-12. Ifølge certificeringen fra producenten er 90% af kapselmaterialet nedbrudt efter 62 dage under de rette omstændigheder. Certificeringen inkluderer kemiske tests og test af bionedbrydelighed under kontrollerede komposterings-forhold, disintegration og økotoksicitet (i hvilken grad materialet påvirker relevante økosystemer).

De gode kaffekapsler

Der er ingen forskel på smagen af kaffen i almindelige og i bionedbrydelige kapsler - selvom kaffen kommer i bionedbrydelige kapsler, er kaffens smagsnoter og intensitet bevaret. Det samme gælder kaffens holdbarhed - der er ingen forskel på holdbarheden i hhv. almindelige og bionedbrydelige kapsler.

 • Corcasan Espresso
  Skønne økologiske espresso-kapsler, der er bionedbrydelige og holder helt fantastisk på både aroma og duft. Denne lækre mørkristede kaffe har en dejlig rund smag med vidunderligt fyldige noter af chokolade og pekannødder, og smagen afrundes med en ganske let syrlighed. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Corcasan Lungo
  Fantastiske bionedbrydelige kaffekapsler med økologisk mellemristet lungo-kaffe med dejlige noter af chokolade og nødder og et lille pift af klementiner. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Leonel Valladares Espresso
  Dejlige bionedbrydelige kaffekapsler med virkelig lækker nicaraguansk, økologisk, mørkristet espresso-kaffe. Kapslerne giver en skøn espresso, som er let sødmefuld og har herlige noter af fersken og mandel. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Leonel Valladares Lungo
  Rigtig gode bionedbrydelige kaffekapsler med fantastisk nicaraguansk økologisk lungo-kaffe. Kaffen er sødmefuld og har skønne noter af fersken og mandel. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

Husk i øvrigt altid at opbevare dine kaffekapsler i en lufttæt beholder, når først æsken/posen er åbnet. Derved bevarer du bedst aromaen i kaffebønnerne.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
Viser 1 - 4 af 4 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder