Hurtig levering 30 dages returret Fri fragt på ordrer over 299,- Bestil inden kl 16 for levering i morgen Kundeservice: Tlf. 42421115Opret en kontoLog ind

Økologisk kaffe

Økologi er på alles læber for tiden - og det er økologisk kaffe derfor også. Hos NORU har vi altid økologiske kaffebønner på lager, friskristede direkte fra vores leverandør. Er du mere til formalet kaffe, klarer vi også den. Udover at kaffen er økologisk, er den også Fairtrade.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sådan brygger du en kop kaffe

Hvorfor økologisk kaffe?

Der hersker en del debat om konventionelt fremstillet kaffe og så økologisk kaffe. Er det ene nu også bedre end det andet - og hvad er forskellen?

Der er ingen tvivl om at du undgår tilsætningsstoffer og sprøjtegifte, når du vælger at købe økologisk kaffe. Det er nemlig ikke tilladt at bruge nogen form for dette, hverken under dyrkningen af kaffen eller under forarbejdningen af kaffebønnerne. Så den økologiske kaffe er mere "ren" end konventionelt fremstillet kaffe.

Udover at du undgår tilsætningsstoffer i dine kaffebønner, så er økologisk dyrket kaffe også mere skånsomt for miljøet. Der udledes ikke sprøjtegifte fra plantagerne, der kan forurene vandforsyninger og naturen.

Hvad med Fairtrade kaffe?

Produkter fremstillet under Fairtrade ordningen er ikke nødvendigvis økologiske. Fairtrade handler ikke om selve kaffen, men om de forhold som kaffen fremstilles under.

NORUs økologiske kaffe er også Fairtrade. Det betyder at kaffen er fremstillet på en bæredygtig måde, der fremmer det lokale samfund hvor kaffen dyrkes. Udover den almindelig pris for kaffebønner, får bønderne også en Fairtrade bonus. Denne bonus bruges bl.a. på at få råd til skoler, sundhedspleje og andet der er med til at fremme lokalsamfundet.

Når du handler Fairtrade er du derfor med til at forbedre forholdene for nogle af verdens allerfattigste mennesker.

NORU Organica

Vores økologiske kaffe hedder Organica. Den er lavet af økologiske kaffebønner (UTZ Certificeret) og forarbejdet under Fairtrade forhold. Kaffen er sammensat af bønner fra Peru og Honduras, og består af 100% arabica bønner. 

Du kan købe den i poser efter behov - eller du kan få et fast abonnement på f.eks. 1 kg kaffebønner, leveret lige så ofte du ønsker. Så bliver det ikke nemmere at købe økologisk kaffe.

Hurtig levering
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 299,-
Bestil inden kl 16 for levering i morgen
Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.

Kurven er tom

Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.