Økologiske kaffebønner

Økologiske kaffebønner

Økologiske kaffebønner - ansvarlig kaffenydelse

Hos NORU er vi store fans af økologiske hele kaffebønner! Vi har derfor samlet hele vores store udvalg lige her, så det er nemt også for dig at finde præcis de økologiske kaffebønner, du ønsker. Det gælder, uanset om du er til mellemristede eller mørkristede bønner, til espresso, til stempelkande ...

Læs mindre

Økologiske kaffebønner - ansvarlig kaffenydelse

Hos NORU er vi store fans af økologiske hele kaffebønner! Vi har derfor samlet hele vores store udvalg lige her, så det er nemt også for dig at finde præcis de økologiske kaffebønner, du ønsker. Det gælder, uanset om du er til mellemristede eller mørkristede bønner, til espresso, til stempelkande eller til filterkaffe - vi har det hele, og bønnerne kommer fra blandt andet Estate Coffee, Black Coffee Roasters, Holy Bean,  ØNSK kaffe og NORU.

Sådan dyrkes økologiske kaffebønner

Økologiske kaffebønner bliver dyrket under forhold, hvor der ikke anvendes kunstige sprøjtemidler af nogen art. Det betyder, at man heller ikke finder spor af sprøjtegifte eller kunstgødning i de færdige kaffebønner. Væksten sker helt naturligt, og man anvender eksempelvis biologisk bekæmpelse - f.eks. hvepse - til at holde skadedyr væk, ligesom man luger på “gammeldags” vis - blandt andet med machete - i stedet for at anvende kunstige sprøjtemidler. Tilsammen giver den økologiske kaffedyrkning et meget bedre biologisk nærmiljø, der sikrer naturen i mange år fremover. Tillige med dette sikres også forbrugerne mod indtagelse af større eller mindre mængder giftstoffer fra kaffeproduktionen. 

Økologisk kaffeproduktion bidrager stærkt til den økonomiske udvikling på dyrkningsstedet, idet den - når først produktionen er omlagt - er markant billigere end konventionel dyrkning. Det betyder større indtjening på sigt for kaffebønderne, og det medfører dermed også højere levestandard, bedre mulighed for god skolegang og uddannelse etc. 

Produktionen af økologisk kaffe er underlagt streng kontrol. For varer, der produceres udenfor EU, skal en certificeret kontrollant verificere, at kaffebønnerne produceres efter gældende regler for økologiske fødevarer, inden de mærkes med det grønne økologimærke.

Fairtrade kaffe løfter udviklingen 

Foruden at producere kaffebønner økologisk, kan bønderne yderligere forbedre blandt andet egne levevilkår ved at være en del af Fairtrade-systemet. Når en vare er Fairtrade-mærket, betyder det, at produktionen er foregået under bæredygtige forhold. I Fairtrade-systemet sikres kaffebønderne en fair betaling for deres produkter - og mulighed for at få udbetalt  bonus - såfremt de lever op til specifikke mål. Via investeringer i lokalsamfundet understøttes udviklingen af bedre levevilkår, bedre miljø og bedre arbejdsforhold for bønderne - til glæde og gavn for hele lokalsamfundet. 

Kaffe kan i øvrigt godt være Fairtrade-mærket uden samtidig at være økologisk dyrket - og omvendt - men omtrent 75% af danske Fairtrade-mærkede varer er dog også økologiske.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 23 af 23 varer
Viser 1 - 23 af 23 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder