La Chinata Balsamico De Modena - 250 ml

Balsamico De Modena - 250 ml

La Chinata
83-122-09

Balsamico De Modena er en dejlig flydende spansk balsamico med en fantastisk god smag. Denne skønne og smagsfulde balsamico eddike er lavet på udvalgte italienske råvarer fra Modena. Balsamicoen er fra spanske La Chinata og giver et dejligt pift til dine madretter og desserter. Læs mere om, hvad du kan bruge denne dejlige balsamico til længere nede på siden.

75,00 kr.

Beskrivelse

Balsamico eddike fra spanske La Chinata, er en god kvalitets balsamico med en dejlig intens smag. Balsamicoen er lavet på omhyggeligt udvalgte råvarer fra den italienske provins Modena (Emilia Romagna-regionen). En ægte kvalitets balsamico, som er mærket med PGI (Protected Geographical Indication).

Balsamico De Modena er en eddike med en god intens smag. Eddiken er fremstillet af druemost der stammer fra blandt andet Lambruschi, Sanviovese, Trebbiani og Albana. Tid og gode skove er medvirkende til denne ekslusive eddike med en hel speciel aroma og smag. Balsamico De Modena kan bruges til at give ekstra smag til dine salater, eller også kan du bruge den til at tilsætte ekstra smag til dine marinader og vinaigrettes.

Balsamico De Modena er velegnet til personer med cøliaki.

Indhold: 250 ml

Produktoplysninger

Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Indhold
25 cl

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)