Caffettini - Småkager med kaffe fra Lenzi - 150 gram

Caffettini - Småkager med kaffe, 150 gram

Delikate småkager fra Italienske Lenzi med kaffe - den perfekte smagskombination af sødt og bittert. Kaffe kan andet end blot at blive drukket, og her er der tilsat knuste helt kaffebønner til småkagedejen. Smagen er på ingen måder gennemtrængende, men komplimenterer blot den sprøde småkage. Et hit hos alle, også dem der ikke drikker kaffe.
Vi er kæmpe fans og det bliver du også!

115-46-01
25,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Disse delikate, italienske småkager med kaffe fra Lenzi er en sand fornøjelse til dig med den søde tand. Kaffe og kage går hånd i hånd, og den ristede kaffesmag passer perfekt til den bløde småkage, der tilsammen udgør en lækker kombination.
Kaffesmagen er fyldig uden at være for stærk, og trænger igennem småkagen på en mild måde. Kaffesmagen komplementeres af den søde småkage, og er man ikke den store kaffedrikker, vil man højst sandsynlig alligevel få smag for disse lækre småkager. Småkagerne virker sprøde ved første bid, men smelter så snart de kommer på tungen.

Forslag til servering

Lenzi småkager med kaffe kan både spises alene som en delikat snack, eller sættes på bordet sammen med kaffe, te, hjemmebag og andet sødt. Dine gæster vil elske at få dem til eftermiddags- eller aftenkaffen, hvor den skønne duft af kaffe vil sprede sig i rummet mens du brygger din kaffe, og straks vække appetiten.
Prøv også at dyppe dem i kaffen, hvor du vil få en stærkere smag og en lækker, blød konsistens. Småkagerne er ligeledes også perfekte, når trangen til kaffe melder sig sent på aftenen, men man ikke vil holdes vågen af det store koffeinindhold fra en kop kaffe.

Småkagerne er nemme at have med på farten, og er ligeledes perfekte at tage med på en picnic eller skovtur, hvor de glædeligt vil overraske. Du kan også komme dem i madpakken som en lille snack, eller forkæle en du har nær med dem. Giv dem for eksempel i værtsgave, da småkager er en klassiker. Måske du er så heldig, at de bliver serveret, hvor både ældre og små vil elske disse.
Småkagerne er med deres fine indpakning flotte at have stående fremme, hvor de vil pynte fint på bordet.

Indpakningen er ganske fin, men du bør opbevare småkagerne i en tætlukket beholder efter du har åbnet posen for at undgå at de bliver bløde. Hvis altså der er flere tilbage ?

Lenzi småkager med kaffesmag kommer fra det lokale familie bageri i Toscana i den nordlige del af det centrale Italien. Lenzi har siden 1932 leveret lækkert bagværk, og den hemmelige familieopskrift på småkagerne er blevet brugt i mange år gennem tiderne.
Småkager er et traditionelt bagværk, som i mange år har været meget populært med en kop kaffe, men disse lækre småkager kan også sagtens spises i mange andre sammenhænge. Småkagen defineres egentlig som et lille stykke bagværk som er lavet på mel, sukker og smør, hvilket i sig selv ikke lyder særlig spændende, men lige så snart der tilføjes ristes kaffe så har Lenzi formået at få skabt en helt fantastisk klassiker, der kan spises af alle.

Kort fortalt om Lenzi småkager med kaffesmag:

  • Sød småkage med smag af kaffe
  • Mild og fyldig kaffesmag
  • Hemmelig familie opskrift fra Toscana
  • Kan nydes i mange sammenhænge
  • En sand klassiker til eftermiddagskaffen

Ingredienser

HVEDEmel, sukker, ÆG, 10% SMØR, solsikkeolie, majsstivelse, kaffepulver 1%, delvist SKUMMETMÆLK, hævemiddel (natriumhydrogencarbonat, dinatriumdiphosphat ), aromaer, salt

Vær opmærksom på at småkagerne kan indeholde spor af nødder og soja

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi (kJ): 1976
Energi (kcal): 471
Fedt (gram): 21
heraf mættede fedtsyrer (gram): 7,3
Kulhydrat (gram): 64
heraf sukkerarter (gram): 26
Protein (gram): 6,5
Salt (gram): 0,15

Produktoplysninger

Økologisk
Nej
Vegansk
Nej
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Nej
Laktosefri
Nej

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)