Love Box med 27 flowpacks fra Wally and Whiz

Love Box - 27 Flowpacks

Oplev en verden af lækre smagskombinationer med Love Box fra Wally and Whiz. Denne elegante gaveæske indeholder 15 flowpacks med litchi og hindbær, samt 12 flowpacks med hibiscus og rabarber.

Giv dig selv eller en særlig person en uforglemmelig oplevelse af gourmet-vingummi.

Beskrivelse

Velkommen til den vidunderlige verden af kærlige vingummier fra Wally and Whiz. Med denne fantastiske gaveæske kan du forkæle dig selv eller en du holder af med en unik oplevelse af smagsfulde og saftige gourmet-flavored slik. Love Box er den ultimative gave til enhver anledning, og den kommer med 27 fortryllende flowpacks, der vil bringe glæde til dine smagsløg.

Kvalitetsingredienser

Wally and Whiz er kendt for at skabe slik af højeste kvalitet, og Love Box er ingen undtagelse. Hver eneste flowpack er fyldt med lækre frugtagtige smage, der er lavet af kun de bedste naturlige ingredienser. Slikket er vegansk, glutenfrit og lavet uden kunstige farvestoffer, hvilket gør det til et sundere alternativ uden at gå på kompromis med den fantastiske smag.

Udforskning af smagsløg

Love Box fra Wally and Whiz er en ekstraordinær gaveæske, der præsenterer to fortryllende smagsvarianter. Den inkluderer 15 flowpacks med den lækre smag af litchi og hindbær. Dette kombinerer sødmen fra litchi med den friske og let syrlige smag af hindbær, hvilket skaber en uimodståelig blanding af smagsoplevelser.

Udover litchi og hindbær får du også 12 flowpacks med den forfriskende kombination af hibiscus og rabarber. Denne smagskombination forener den let bitre, blomsteragtige smag af hibiscus med den syrlige og friske smag af rabarber, hvilket giver en harmonisk og spændende smagsoplevelse.

Elegant og praktisk emballage

Denne Love Box er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjnene. Den leveres i en elegant og stilfuld gaveæske, der vil imponere modtageren. Denne boks er også praktisk, da den indeholder 27 individuelle flowpacks, der gør det nemt at tage slikket med dig på farten eller dele det med venner og familie.

Perfekt gave til enhver lejlighed

Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum, Valentinsdag eller blot en gave til en, du holder af, vil Love Box være den perfekte gave til enhver lejlighed. Denne eksklusive gaveæske viser, at du har lagt tanke og omsorg i dit valg af gave, og den vil helt sikkert bringe smil frem hos modtageren.

Love Box er ikke blot en samling af flowpacks - det er en billet til at udforske det spændende Wally and Whiz univers. Wally and Whiz er kendt for deres kreative tilgang til slik, og med Love Box får du en smagsprøve på det store udvalg af deres lækre gourmet-varianter. Udforsk den forfriskende kombination af litchi og hindbær samt den harmoniske fusion af hibiscus og rabarber, og lad dig begejstre af den utrolige smagsoplevelse.

Så forkæl dig selv eller en du holder af med Wally and Whiz Love Box og lad smagen af litchi, hindbær, hibiscus og rabarber forføre dine smagsløg på en uforglemmelig rejse gennem smag og nydelse.

Gaveæsken indeholder 27 flowpacks - 297 gram vingummi.

Produktoplysninger

Vægt
297 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)