The Family Box gaveæske med 8 æsker vingummi fra Wally and Whiz

The Family Box Gaveæske

Forkæl hele familien med The Family Box fra Wally & Whiz. Denne flotte gaveæske indeholder seks lækre varianter af blød frugtvingummi, der vil begejstre smagsløgene hos både børn og voksne. Med autentiske smagskombinationer og naturlige ingredienser er det den ultimative vingummioplevelse for hele familien.

Beskrivelse

The Family Box fra Wally & Whiz: En uforglemmelig vingummioplevelse for hele familien

Forkæl hele familien med en lækker gaveæske fra Wally & Whiz. The Family Box er den ultimative vingummioplevelse, der vil begejstre smagsløgene hos både børn og voksne. Denne flotte gaveæske indeholder seks standard varianter af blød frugtvingummi, der er skabt med kærlighed og omhu af Wally & Whiz.

Med hele seks spændende smagskombinationer af bær, frugter og blomster fra hele verden kan du være sikker på, at alle i familien finder deres yndlingsvingummi i denne æske. Hver variant er nøje udvalgt og kombineret for at skabe en perfekt balance mellem sødme og friskhed. The Family Box er en fantastisk måde at udforske forskellige smagsoplevelser og samtidig nyde den enestående kvalitet, som Wally & Whiz er kendt for.

Lad os tage et kig på de seks lækre smagskombinationer, som The Family Box byder på:

  • Solbærvingummi drysset med jordbærpulver: Denne kombination af solbær og jordbær skaber en frugtig og sødmefuld smag, der vil få dine smagsløg til at danse af glæde.
  • Limevingummi drysset med citronpulver: Syrlige lime og forfriskende citron giver en frisk og livlig smagsoplevelse, der vil vække dine smagsløg til live.
  • Hibiscusvingummi drysset med hindbærpulver: Den eksotiske smag af hibiscus kombineret med søde hindbær vil transportere dig til fjerne destinationer og efterlade en behagelig eftersmag.
  • Kvædevingummi drysset med æblepulver: Den delikate smag af kvæde møder den sprøde sødme fra æbler, hvilket skaber en harmonisk kombination, der vil vække minder om eftermiddage i æbleplantagerne.
  • Mangovingummi drysset med passionsfrugtpulver: Den tropiske sødme fra mango parret med den intense aroma af passionsfrugt vil tage dine smagsløg med på en eksotisk rejse.
  • Pink grapefrugtvingummi drysset med abrikospulver: Den bitre og forfriskende smag af pink grapefrugt bliver blødgjort af den sødlige abrikos, hvilket skaber en kompleks og uimodståelig kombination.


Hver æske indeholder 6 cubes med en vægt på 140 gram hver, hvilket giver dig i alt 840 gram af denne lækre vingummi. Perfekt til deling og at skabe hyggelige øjeblikke med familien. Æsken er elegant og præsentabel, hvilket gør den ideel som gave til enhver lejlighed.

Wally & Whiz er kendt for deres engagement i kvalitet og håndværk. Deres vingummiprodukter er fremstillet med naturlige ingredienser, fri for kunstige farver og smagsstoffer. Den bløde konsistens og autentiske smag af deres vingummi er det, der adskiller dem fra andre mærker på markedet.

Så tag din familie med på en smagsrejse og skab uforglemmelige øjeblikke med The Family Box fra Wally & Whiz. Denne gaveæske er en perfekt blanding af luksus, kvalitet og variation, der vil tilfredsstille selv de mest krævende smagsløg. Giv din familie en uforglemmelig vingummioplevelse i dag!

Produktoplysninger

Vægt
840 gram
Vegansk
Ja
Laktosefri
Ja
Antal
6 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)