The Rainbox Box med 9 æsker vingummi fra Wally and Whiz

Rainbow Box - 9 æsker

Rainbow Box fra Wally & Whiz er den ultimative vingummioplevelse i en flot gaveæske med 9 standardvarianter af frugtvingummi og lakrids. Med spændende smagskombinationer fra hele verden tilfredsstiller æsken hele familien.

Perfekt til gaver eller personlig forkælelse, det er en smagsrejse, der vil bringe glæde til dine smagsløg.

Beskrivelse

Introducer dig selv til den ultimative vingummioplevelse med Rainbow Box fra Wally & Whiz! Denne imponerende gaveæske er den ideelle præsentation af Wally & Whiz's 9 standardvarianter af blød frugtvingummi og lakrids. Med hver dåse i æsken får du en smagfuld og farverig oplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg.

Med hele ni spændende smagskombinationer af bær, frugter og blomster fra hele verden er Rainbow Box den perfekte samling til at tilfredsstille hele familien. Uanset om du er til den søde frugtagtige smag, den intense lakrids eller en kombination af begge, er der noget for enhver smag i denne æske.

Hver dåse i Rainbow Box er udført med omhu og detaljer fra Wally & Whiz's mesterværker. Denne flotte præsentation giver æsken et elegant og eksklusivt udseende, der gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed. Enten det er en fødselsdag, jubilæum eller en simpel gestus af kærlighed, vil Rainbow Box helt sikkert efterlade et varigt indtryk på modtageren.

Dyk ned i smagsuniverset og udforsk de ni forskellige varianter af blød frugtvingummi og lakrids, der venter på at blive opdaget. Forestil dig den friske smag af saftige jordbær, den søde og sure blanding af tropiske frugter eller den subtile duft af eksotiske blomster i din mund. Med Rainbow Box får du muligheden for at opleve og nyde hver eneste smagsnote i Wally & Whiz's unikke og delikate kreationer.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller dele glæden med andre, vil Rainbow Box med sine ni forskellige æsker af vingummi være den perfekte følgesvend. Del den med familie og venner ved sociale begivenheder, festligheder eller blot som en sød overraskelse i hverdagen. Denne æske er skabt til at bringe smil og glæde til enhver lejlighed.

Så tag del i vingummi-oplevelsen med Rainbow Box fra Wally & Whiz i dag. Giv dig selv eller en heldig person i dit liv muligheden for at opleve den ultimative smagsrejse gennem ni fantastiske varianter af frugtvingummi og lakrids. Lad hver bid bringe dig tættere på lykke og lad dine smagsløg danse af glæde. Rainbow Box venter på at blive opdaget og elsket af dig.

Du får disse smage i boksen

  • Solbær & Jordbær
  • Hibiscus & Hindbær
  • Hyldeblomst & Blåbær
  • Kvæde & Æble
  • Lakrids & Havtorn
  • Lakrids & Salmiak
  • Lime & Sur Citron
  • Mango & Passion
  • Pink Grape & Abrikos

Produktoplysninger

Vægt
1260 gram
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Antal
9 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)