Skumfiduser

Der er 27 varer.

Bløde, søde, lækre, luftige, delikate SKUMFIDUSER….er du også en fan? Det er næsten umuligt at stoppe, når man først er begyndt at putte disse udsøgte små bidder af lækker fluffy sukker-slik i munden!

Hvad er skumfiduser egentlig?

SKUMFIDUSER er lækkert, super let og skumagtigt slik, der i moderne udgave almindeligvis består af:

  • Sukker

  • ...

Bløde, søde, lækre, luftige, delikate SKUMFIDUSER….er du også en fan? Det er næsten umuligt at stoppe, når man først er begyndt at putte disse udsøgte små bidder af lækker fluffy sukker-slik i munden!

Hvad er skumfiduser egentlig?

SKUMFIDUSER er lækkert, super let og skumagtigt slik, der i moderne udgave almindeligvis består af:

  • Sukker

  • Majssirup

  • Æggehvide

  • Vand

  • Gelatine

  • Dextrose

  • Evt. forskellige smagsstoffer

  • En blanding af majsmel og florsukker, som de færdige skumfiduser vendes i, så de ikke klistrer sammen.

SKUMFIDUSER fås i mange størrelser og faconer, og de fås med mange forskellige aromaer - især forskellige frugtsmage. Mange foretrækker dog, at deres SKUMFIDUSER er uden ekstra tilsat smag af eksempelvis jordbær eller fersken - til gengæld kan de fleste godt lide kombinationen af nødder, karamel og chokolade sammen med SKUMFIDUSERNES rene smag af sukker.

Hvad kan man bruge skumfiduserne til?

Altså….vi er rigtig mange SKUMFIDUS-entusiaster, der simpelthen elsker blot at dykke i glasset efter en håndfuld små SKUMFIDUSER, som vi derefter med stor fornøjelse fortærer én efter én, mens vi i øvrigt ser fjernsyn, arbejder eller hygger os. Især ved forskellige højtider ser man ofte SKUMFIDUSER blandet i slikskålene, men de kan naturligvis sagtens spises hele året og ved alverdens lejligheder. 

De er en yderst populær form for slik i store dele af verden, og man kan spise SKUMFIDUSER, som de er - direkte fra dåsen eller posen - men de kan også anvendes som delkomponent i andre søde sager - eksempelvis:

Varm kakao

SKUMFIDUSER som topping i en kop dampende varm kakao, hvor de får lov at smelte langsomt i den varme drik, er næsten genialt. Her egner specielt små fine SKUMFIDUSER sig fortrinligt, idet de smelter hurtigt og bedre fylder koppen ud.

På kager

Små SKUMFIDUSER i pastelfarver egner sig også gevaldig godt som pynt - evt. sammen med glasur, små marengs, nødder og hakket chokolade - som pynt på fine og indbydende kager.

I desserter og konfekt

Og så kan du selvfølgelig erstatte flødeboller med SKUMFIDUSER - også ovenpå en god vaffelis, som faktisk bliver lettere at spise med bitte små SKUMFIDUSER end med en hel, stor og måske lidt uhåndterlig flødebolle. De helt små skumdimser egner sig også fortrinligt til hjemmelavet konfekt - du kan f.eks. blande dem med hele nødder og blande dem i smeltet god chokolade, som sættes i små toppe på bagepapir og spises, når de er størknet helt - hvis du vel at mærke kan vente så længe. Eller de kan bruges som pynt på eksempelvis store hjemmelavede marcipanbrød eller anden konfekt. 

Til fondant

I fondant til overtræk af kager - eller til at modellere sukkerfigurer af - er SKUMFIDUSER et must. Fondant er en smidig sukkermasse, som på mange måder er lettere at arbejde med end marcipan, som man traditionelt set har overtrukket kager med her hjemme. Man kan købe færdiglavet fondant, men rigtig hjemmelavet fondant er så meget mere delikat - se NORUs opskrift på fondant til overtræk til en enkelt kage her.

Til leg og pynt

Ved festlige lejligheder - og måske især til børnefødselsdage eller til julehygge  - er bitte små pastelfarvede SKUMFIDUSER også nærmest geniale. Dels til pynt på bordet, men også til hyggelige selskabslege og konkurrencer, hvor der dystes i at lave den længste SKUMFIDUS-halskæde på tid eller den længste SKUMFIDUS-guirlande til juletræet. Husk at alle deltagere bør have vasket hænder grundigt, inden konkurrencen går i gang!

NORUs skumfiduser

Hos NORU fører vi de skønneste, bitte-små, vidunderlige SKUMFIDUSER i de dejligste pastelfarver. Ikke bare smager de fabelagtigt både i en kop varm kakao og når du bare er nødt til at forkæle dig selv med lidt skønt sødt til kaffen eller teen, men de pynter også gevaldigt i et stort glas på køkkenbordet! 

Du kan også få virkelig delikate lækre og luksuriøst store SKUMFIDUSER med blandt andet karamel og overtræk af enten mørk eller lys kvalitets-chokolade. Disse egner sig specielt godt til en kop kaffe - eller simpelthen som en erstatning for en lidt tungere dessert. Men pas på - de har det med at forsvinde som dug for solen!

Derfor skal du købe dine skumfiduser hos NORU

Hos NORU tilbyder vi dig et godt og varieret udvalg af hverdagsluksus til gode priser. Du kan her samle dine indkøb af kaffe, te, kakao, delikatesser, søde sager, spiritus og diverse udstyr til brygning og servering af kaffe og te. Vi går op i kvalitet, vi går ind for bæredygtighed - og så har vi en god og imødekommende kundeservice, som vi er stolte af.

Når du bestiller dine SKUMFIDUSER - og andre varer - hos NORU, er du sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente varerne ved vores lager i Søborg, gratis levering til din hoveddør ved køb over et vist beløb og endda mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger at få levering med Burd Delivery.

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de mest almindelige betalingskort - eksempelvis Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit. Du kan desuden betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet blot reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra os.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 27