Benk

Mangler du en virkelig lækker håndklædestang, knagerække eller bænk til dit badeværelse eller din entre? Og går du efter virkelig høj kvalitet? Skal det være håndlavet - og ikke mindst designet og fremstillet i Danmark? Og holder du af smukt træ? Så kender du forhåbentlig Benk! For her taler vi netop om håndfremstillet boligtilbehør og småmøbler, som er super lækre og fremstillet af bæredygtigt træ!

Viser 1-10 af 10 element(er)

Håndlavet med kærlighed

Når det kommer til håndfremstillet kvalitet, helt enkelt og stilrent dansk design, lækre bæredygtige materialer og massivt træ i gode træsorter - som eg og valnød - bliver det simpelthen ikke bedre end produkterne fra Benk! Der er ikke alene kvalitet over hele linien, men også omhyggelighed, omtanke, fornemmelse for moderne og nutidigt design og god håndværksmæssig forståelse bag hver eneste sko- og badeværelsesbænk og hver enkelt knagerække fra Benks værksted. Kort sagt er alt fremstillet med stor kærlighed til både design og materialer.

Bag de lækre møbler

Bag de skønne ting fra Benk finder man Lasse, der egentlig er uddannet i en helt anden retning, men som - efter at have designet og skabt skønne møbler til sig selv og sin egen familie - valgte at opgive sin daværende stilling som chefkonsulent og i stedet gøre sin kreative hobby til sin nye levevej. Og dét kan man kun glæde sig over, for med de håndfremstillede møbler fra Lasses værksted på Amager får man lutter håndværksmæssig kvalitet, hvor der er kælet for alle detaljer.

Filosofien bag

Filosofoen bag Benk er først og fremmest, at møblerne skal kunne holde i generationer. De skal ikke alene være lavet så godt og solidt, at de reelt set kan modstå tidens tand, men også være designet så enkelt og tidløst, at de stadig er aktuelle i moderne boligindretning om 25 og 50 år.

Møblerne designes derfor i helt rene og enkle linjer, og for Lasse er det af største vigtighed, at der er sammenhæng mellem og fokus på proportioner og funktionalitet, ligesom kvalitet, bæredygtighed og pris skal hænge sammen.

Materialerne

Alle Benks produkter - altså både møbler og boligtilbehør - håndfremstilles i Danmark. Der benyttes helt klassiske snedkermetoder, og dertil kommer, at produkterne limes, således at man opnår maksimal styrke og stor holdbarhed. Bedre bliver det simpelthen ikke for lækre håndsnedkererede møbler!

I øvrigt anvender Benk alene bæredygtigt fremstillet træ til sit smukke boligtilbehør og sine småmøbler. Det gælder både enkeltknager, hele knagerækker, hattehylder, håndklædestænger m.m.

Kvalitetsmaterialer, bæredygtighed, design og fremstilling i Danmark (til danske priser og lønninger) er dog ikke på nogen måde billigt! Derfor gør man i Benks alt for , at priserne kan holdes nede, uden at det på nogen måde går udover kvaliteten! Eksempelvis benyttes bæredygtigt træ af højeste kvalitet, men med bittesmå "knaster" i træets farve. Dette træ er billigere i indkøb, selvom kvaliteten derpå er helt i top. Til gengæld giver det Benks møbler det dér helt unikke præg, som gør dem yderst populære. Det er ren win-win for både Benks og kunderne!

Ligeledes anvender Benk i produktfremstillingen aluminiumsrør, der er overfladebehandlet, så de har en holdbar overflade med en meget flot glans. Rørene er af en langt højere kvalitet, end den almindeligvis fås i eksempelvis byggemarkeder, og de kan i nogle tilfælde have små håndteringsspor, der gør dem helt unikke i udtrykket. Egentlig kunne Benks godt indkøbe og anvende alu-rør helt uden sådanne bittesmå spor af håndtering, men det ville betyde unødigt høje indkøbsudgifter - uden i øvrigt at give en bedre kvalitet af selve materialet. Det ville også gøre, at det dér lækre, unikke, håndværksmæssige udtryk i produkterne ville være sværere at se og fornemme. Og så ville det betyde, at de færdige håndfremstillede møbler ville komme til at ligge på et prisniveau, som Benk ikke selv ville kunne stå inde for! Og da flere og flere forbrugere sætter pris på ægte håndværksmæssig kvalitet, hvor et trænet øje altså også kan se de bittesmå unikke forskelligheder, er valget med at vælge alu-rør, som kan have små håndteringsspor, også en win-win for alle involverede.

Hvem vælger Benk?

Benk møbler og boligtilbehør er for de kvalitetsorienterede forbrugere, der værdsætter virkelig flotte og velsnedkererede ting til boligen, som ikke alene ser godt ud og er lavet i lækre materialer, men som også passer perfekt ind i de fleste boliger og i øvrigt ikke går i stykker eller bliver umoderne indenfor en kort årrække.

Hos NORU kan du finde skønt Benk boligtilbehør og småmøbler til hhv. badeværelse og entre - heriblandt flotte knager, lækre knagerækker, helt enkle toiletrulleholdere, håndklædestænger med et super stilrent udtryk og ikke mindst vanvittigt smukke opbevaringsbænke i meget høj kvalitet til hhv. håndklæder og sko. Og husk, at disse herlige ting jo sagtens også kan anvendes andre steder end lige på badeværelse og i entre! Eksempelvis passer bænken i valnød eller eg perfekt for enden af en 120 cm bred seng, og den vil i det hele taget være helt utrolig lækker ethvert sted i boligen, hvor man har brug for både en hurtig siddeplads og plads til organiseret opbevaring. Den er også nærmest genial som ekstra lækkert tv-møbel i stuen!

Og knagerne og knagerækkerne kan jo også med succes anvendes alle steder i boligen, hvor man har brug for lige at hænge eksempelvis en frakke, et håndklæde, et forklæde eller en badekåbe. Håndklædestangen kan f.eks. også anvendes i køkkenet til viskestykker. Og toiletrulleholderen? Hm....ok, den hører nok mest hjemme på badeværelset.

Har du forresten set, at du hos NORU kan finde et helt badeværelsessæt med både toiletrulleholder, håndklædestang og knager, der tilsammen kan skabe et helt nyt og super moderne look på dit badeværelse? Når du køber hele sættet frem for de enkelte dele, får du det i øvrigt til en særligt fordelagtig pris!

Se vores skønne danskproducerede varer i valnød og eg fra Benk her på siden - hvis du altså sætter pris på ren håndsnedkereret boligluksus i ordentlig kvalitet! Hos NORU er vi hvert fald begejstrede...