Litchi og hindbær vingummi (240 gram) fra Wally and Whiz

Litchi & Hindbær Vingummi, Stor

Wally and Whiz
43-43-10

Vingummier med mango smag drysset med passionsfrugtpulver - en fantastisk smagskombination.

Beskrivelse

Velkommen til Wally and Whiz - hvor vi bringer dig en perfekt kombination af sødme og friskhed med vores litchi og hindbær vingummi. Disse smagfulde vingummier er lavet til at tilfredsstille selv de mest kræsne ganer og er perfekte til enhver lejlighed. Vores 240 grams bøtte med litchi og hindbær vingummi er et must-have for alle vingummielskere, og de er også en fantastisk tilføjelse til gavekurve.

Litchi og Hindbær Vingummi

Vores litchi og hindbær vingummi er en himmelsk kombination af to forfriskende smagsoplevelser. Disse små, farverige vingummier er fyldt med den søde aroma og saftighed fra litchi og den karakteristiske syrlighed fra hindbær. Hver vingummi er omhyggeligt fremstillet for at sikre en perfekt balance mellem smag og konsistens, der vil få dine smagsløg til at danse af glæde.

Veganske og Glutenfri

Vi mener, at alle bør kunne nyde vores lækre vingummier, uanset deres kostpræferencer eller allergier. Derfor er vores litchi og hindbær vingummi 100% veganske og glutenfri. Vi bruger kun naturlige ingredienser af højeste kvalitet for at skabe disse delikate godbidder. Så uanset om du er veganer, glutenintolerant eller bare ønsker at nyde velsmagende vingummi uden bekymringer, er vores litchi og hindbær vingummi det perfekte valg for dig.

Ingen kunstige farvestoffer og smagsstoffer

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores vingummier. Derfor er vores litchi og hindbær vingummi fri for kunstige farvestoffer og smagsstoffer. Vi tror på at bruge naturlige ingredienser for at skabe den autentiske smag af friske litchier og hindbær. Med vores vingummier kan du nyde den naturlige og rene smag uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Perfekt til gavekurve

Vores litchi og hindbær vingummi er ikke kun lækre, men de er også meget populære som en gave. Med deres delikate smag og indbydende udseende er de en fantastisk tilføjelse til enhver gavekurv. Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum eller en festlig højtid, vil vores vingummi være en værdsat gave til alle vingummielskere.

Tag en bid af ren lykke med vores litchi og hindbær vingummi fra Wally and Whiz. Med deres friske smag, veganske og glutenfri formel samt mangel på kunstige tilsætningsstoffer er de den ultimative vingummioplevelse.

Der er 240 gram veganske vingummi i bøtten.

Produktoplysninger

Vægt
240 gram
Vegansk
Ja
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Smag
Hindbær

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)