Hurtig levering 30 dages returret Fri fragt på ordrer over 299,- Bestil inden kl 16 for levering i morgen Kundeservice: Tlf. 42421115Opret en kontoLog ind
Chaplons berømte Tivoli te i lækker metaldåse

Chaplon Tivoli - 160 gram dåse

Varenr. CT-tivoli-dåse
fra Chaplon Tea
Pris: 129,-
På lager
Den velkendte Tivoli te med masser af tørret frugt og blomster i. I flot metaldåse der er en perfekt værtindegave.

Chaplons populære Tivoli-te finder du selvfølgelig også hos NORU. Teen er opkaldt efter Københavns smukke have - og teen er en oplevelse helt på højde med et besøg i Tivoli!

Teen er lavet af økologisk hvid og grøn te, der er tilsat tørret frugter og blomster. Den har en dejlig duft af bær, der leder tankerne hen på den danske sommer. Derfor er det også yderst populært at bruge teen til iste.

Vi anbefaler, at du bruger en teske te til en almindelig kop, og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange. Køl vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen, og lad den derefter trække i 3-4 minutter.

Teen kommer i den flotte sorte metaldåse med 160 gram te i.

Hurtig levering
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 299,-
Bestil inden kl 16 for levering i morgen
Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.

Kurven er tom

Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.