Filterkande fra BWT
  • Lille billede - Filterkande fra BWT
  • Lille billede -
  • Lille billede -

Filterkande - Magnesium Mineralizer

Varenr. 48-60-01
fra BWT
Beskyt din kaffemaskine og elkedel mod kalk, med denne fantastiske filterkande! Giver samtidig det bedste vand til at brygge kaffe, te og andre varme drikke.
Pris: 259,-
På lager

Med denne filterkande fra BWT undgår du kalk og andre urenheder i dit drikkevand, samtidig med at du tilfører magnesium til dit vand.

Kanden indeholder et udskifteligt filter, der renser dit vand før du bruger det. Et enkelt filter kan rense helt op til 120 liter vand, før det skal udskiftes!
Ved at fjerne kalk, bly og kobber fra det vand du bruger til din kaffe og te, undgår du at skulle afkalke dine maskiner samtidig med at du forlænger levertiden på dine apparater betragteligt. Desuden slipper du for at skulle bruge afkalkningsmiddel, som belaster miljøet.

Udover at det filtrerede vand passer på din kaffemaskine, kedel eller hvad du nu bruger til at brygge med - så giver det også en meget bedre smag til både din varme drik.

Det er virkelig nemt at bruge filterkanden. Du kan på det digitale display på låget se, hvor mange påfyldninger der er lavet med det filter der sidder i. Displayet vil også vise dig hvornår det er tid til at skifte filteret. Du påfylder nemt vand via en åbning i låget, så du slipper for at skulle tage det af og på. Og så nulstiller du nemt displayet, når du skifter filteret.

Derfor skal du bruge BWT filterkande:

  • Der tilsættes magnesium til vandet
  • Fjerner effektivt kalk og andre urenheder
  • Passer i din køleskabslåge, så du også kan bruge kanden til drikkevand
  • Forlænger levetiden på dine maskiner
  • Kanden kan rengøres i opvaskemaskine uden låg

Kan kan indeholde 2,7 liter vand.
Den måler 28 x 25 x 11 cm (h x b x d).
Vi anbefaler at filteret skiftes hver 4 uge, også selvom du ikke har brugt alle påfyldninger.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark - ellers 33,-
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom