• Økologisk
Äpple Ö fra NUTE - 100 gram te i dåse

Äpple Ö Te - Dåse

NUTE
38-20-10

Skøn urtete baseret på den sydafrikanske rooibush plante med masser af æble, honeybush og solsikke i.
Urte teen kan drikkes af alle og er koffeinfri. Du kan derfor nyde en kop Äpple Ö te på alle tider af døgnet, uden at skulle tænke på om koffeinen gør det svært at finde ro.

Der er udelukkende brugt økologiske urter og frugter til denne te, og de er nøje udvalgt af de gode mennesker hos NUTE.

Beskrivelse

Er du fan af urte te, kommer du ikke udenom Äpple Ö fra NUTE. Her får du den skønneste urte komposition med en base af sydafrikansk rooibos, og så er der masser af æblestykker, honeybush, æblemynte blade, solsikke blade og rabarber stykker i.
Det her er en "let" te, der smager friskt og sødt og kan drikkes både varm og kold.

Om sommeren er det oplagt at servere Äpple Ö for dine tedrikkende gæster. Teen er i sig selv meget sommerlig og lander ikke så tungt i maven. Den frugtige smag virker læskende og alle kan drikke teen. Også børn, gravide og folk med for højt blodtryk.
Vil du servere en læskende drik som ikke er saft eller sodavand, så bryg en kande Äpple Ö te og køl den ned. Den er lækker at servere som is te og du kan med fordel forstærke smagen ved at tilsætte lidt frugtsirup. Vi anbefaler at du tilsætter vores fantastiske rabarber sirup til is teen. Den fremhæver den rabarber smag der allerede er i teen og det giver dig en skøn læskedrik med smagen fra den danske sommer.

Og om vinteren er det en virkelig hyggelig te at nyde mens du sidder på sofaen og putter under en dyne. Tænd et par stearinlys og lad hyggen brede sig i stuen, mens den varme te varmer dig.
Vil du gerne nyde lidt sødt til din te, så er det helt oplagt at servere den akkompagnieret af en Limoncello småkage. De smørbagte småkager har en perfekt smagskombination af sødt og frisk, der passer rigtig godt til netop denne te.

Alle ingredienserne til denne ækre teblanding, er 100% økologisk.

Bryg den bedste kop urte te

At brygge en god kop te er ikke bare at hælde vand over urterne og vente lidt. Det kræver at du lige er opmærksom på temperaturen på vandet og på trækketiden.
Det er ikke en svær kunst at mestre, hvis du bare følger denne guide som vi har lavet til dig:

Det bedste vand at bruge når du skal brygge te er enten filtreret vand eller kildevand. Kalken i vores postevand ændrer smagen i teen, så hvis du vil have en ægte luksus oplevelse, bør du brygge med vand der er fri for kalk.
Når du skal brygge urte te skal vandet være 100° varmt. Så når du koger vandet, skal det bare være helt spil-kogende når du hælder det over teen.

Du skal bruge 2 gram te pr 200 ml vand. Det svarer til 1 tsk te pr kop du vil brygge, for der er ca 2 gram te på 1 tsk.
Når du har hældt det kogende vand over teen, skal den trække i 5 - 6 minutter. Da du brygger urte te kan du sagtens lade tesien blive nede i tekanden mens du drikker teen. Urte te er nemlig fri for garvesyre og bliver derfor ikke harsk af at stå med teen i. Tværtimod, vil den blot få en kraftigere smag jo længere tid du lader teen blive i vandet.

I denne dåse er der 100 gram økologisk te.
Dåsen er lavet af FSC mærket træ, der er din garanti for bæredygtig træproduktion. Du kan enten fylde dåsen op på ny når den er tom, med de smarte refill poser fra NUTE. Eller du kan bruge dåsen til opbevaring af smykker, elastikker eller køkkenudstyr. Du kan også dyrke karse eller andre mindre krydderurter i den - mulighederne for genanvendelse er uendelige!

Ingredienser: 36,5% økologisk sydafrikansk rooibos, 33% økologisk æble, 21% økologisk honeybush, 4% økologisk æblemynte, 2% økologiske solsikkeblade, naturlig aroma, 1,5% økologisk rabarber

Produktoplysninger

Varianter
Urte te
Vægt
100 gram
Økologisk
Ja
Koffeinfri
Ja
Smag
Æble

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)