Lysegrønt Squeeze Glas fra Anna Von Lipa

Squeeze Glas - Lysegrøn

Anna von Lipa
91-104-60

Et smukt lysegrønt krystal glas, med en sjov og elegant form fra Anna Von Lipa. Glasset har fået et 'klem' forskellige steder, som giver den sit skæve men flotte design.

Beskrivelse

Squeeze glas fra Anna von Lipa, er et sjovt, flot og elegant glas, der med sit skæve design, giver en flot kant til borddækningen. Den charmerende og organiske form på glasset, opnås ved at klemme den brændende varme krystal med en klud. Med sine bløde former, lægger glasset også perfekt i hånden, hvilket ikke bare gør det charmerende men også meget praktisk. Dette fine Squeeze glas har fået den smukke lysegrønne farve.

Glasset er mundblæst af genanvendeligt glas og produceret i Böhmen i Tjekkiet, af specialiseret  glasværker. Hvert glas er unikt da hele produktionmetoden, gør at du aldrig opnår to identiske glas. På grund af selve 'klemme'metoden, og det at glasset er mundblæst i flere lag, får hvert glas sin egen farve, tykkelse og form, samtidig med at luftbobler ofte forekommer, hvilket derfor ikke ses som en fejl i glasset, men et unika der gør glasset til sit eget (vi ombytter derfor ikke glas med disse former for unika).

I produktionen af krystalglas er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og det kan dermed både bruges som drikkeglas eller til servering af mad - såsom desserter. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalglas, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglassene fra Anna von Lipa kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. I Squeeze serien finder du flere smukke farver at vælge mellem. Se hele vores udvalg af krystalglas fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grøn

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)