Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Corona virus og levering af pakker

Coronavirussen COVID-19 har for alvor fået fat herhjemme og vi får en del spørgsmål fra bekymrede kunder.
Vi leverer fortsat alle vores varer til kunder, og vi tilstræber at afsende varen samme dag, hvis du bestiller inden kl 15.30.

Vi får varer hjem fra vores leverandører hele tiden, så du behøver ikke være bange for vi løber tør. Enkelte leverandører har lidt længere leveringstid end normalt grundet færre på arbejde, men varerne skal nok komme. Har du nogle som helst spørgsmål til din bestilling, så tøv ikke med at tage fat i os.

Vi har forsøgt at sætte priserne for omdeling med PostNord til samme pris som pakkeshop, for at yde en ekstra service. Det er desværre en rigtig stor udgift for vores butik, når der kun handles få varer.
Derfor har vi været nødsaget til at sætte prisen for omdeling til 65 kr hvis du handler for under 399 kr. Handler du for mere er prisen stadig 39 kr.

På baggrund af de nuværende anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om at mindske spredning af smitte, har vi udarbejdet følgende gode råd:

  • Er du syg eller karantæneramt, anbefaler vi at du får leveret dine varer direkte hjem til dig.
    Burd Delivery har tilpasset deres omdeling, så deres bude undgår kontakt med modtagerne. Når de kommer med din pakke, bliver den sat foran døren, banket på og budet rykker 2-3 m væk fra døren. Er der ikke nogen der lukker op, ringer de 2 gange på telefonen og venter på der lukkes op. Der skal ikke signeres for modtagelsen, men i stedet for bekræftes med navn. Dette for at undgå kontakt.

    Har du allerede en aftale med PostNord om flexlevering, leveres din pakke her som altid.
    Har du ikke aftale om Flexlevering med PostNord, tilbyder vi ekstraordinært at pakken kan sættes foran din dør. Dette kræver dog at du er hjemme ved levering og lige noterer i kommentarfeltet at pakken skal sættes foran døren.

  • Husk god håndhygiejne når du afhenter pakker i pakkeshop. Vi gør alt hvad vi kan for ikke at sende nogen form for smitte med vores pakker, men vi er desværre ikke herre over alle de hænder en pakke kommer forbi, på vejen hjem til dig. Da smitte kan overleve i op til 48 timer på overflader, anbefaler vi derfor at du smider forsendelseskassen ud med det samme og vasker hænder straks derefter.

Har du nogle spørgsmål til levering, vores varer eller andet er du altid velkommen til at skrive til [email protected] eller ringe til os på 42 42 11 15.