Fairtrade kaffe

Er du til Fairtrade-mærket kaffe, så er du landet det helt rigtige sted! Her finder du både Nespresso kaffekapsler fra Estate Coffee, hele kaffebønner fra NORU og ENZO Espresso og Instant kaffe fra La Posada og Clipper. Læs mere eller se en video om, hvad Fairtrade betyder lige her!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Fairtrade kaffe

Fairtrade betyder at produkterne er produceret under bæredygtige forhold som giver fattige kaffebønder mulighed for bedre livskvalitet. Gennem fair betaling og en bonus, investeres der nemlig i bedre levevilkår, miljø og arbejdsforhold for bønderne. Disse forhold kontrolleres løbende og sikrer at bønderne ikke udnyttes.


Fakta om fairtrade

  • Mere end 1,6 millioner bønder og arbejdere hjælpes af Fairtrade-systemet
  • Arbejdet for Fairtrade finder sted i Afrika, Asien samt Syd- og Mellemamerika
  • Fairtrade-varer holdes adskilt fra andre varer under rejsen fra plantage til butikshylde
  • Fairtrade er ikke lig med økologi - økologi er dyrt og ikke alle arbejdspladser har råd til at omlægge. Men med Fairtrade får de økonomisk støtte til gradvist at ændre dette.
  • 75% af de danske Fairtrade-mærkede varer er økologiske

 

NORU støtter Fairtrade

Hos NORU brænder vi for, at gøre verden til et bedre sted for alle. Og derfor går vi meget op i økologi og Fairtrade. Vi prøver hele tiden at udvide vores sortiment med flere mærkede varer, så du og alle andre, får lettere ved at hjælpe der, hvor hjælpes kan, og samtidig få de produkter og smagsvarianter som I ønsker.

Kender du derfor en god kaffe eller te som er økologi- eller Fairtrade mærket og som vi ikke har på shoppen, så giv os endelig besked på info@noru.dk.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark - ellers 33,-
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom