POUR-IT Tragt m/ filter fra Rig-Tig
POUR-IT Tragt m/ filter fra Rig-Tig
POUR-IT Tragt m/ filter fra Rig-Tig
POUR-IT Tragt m/ filter fra Rig-Tig

POUR-IT Tragt m. filter

RIG-TIG
124-76-11

En lækker plastik tragt i en flot rød farve, med udtageligt filter. Tragten kan derfor bruges til både at filtrer ting under din madlavning eller blot overfører væske fra et sted til et andet. En smart tragt som tåler opvaskemaskine.

Beskrivelse

En lækker og praktisk plastiktragt med filter fra Rig-Tig. Tragten har fået den flotte røde farve terracotta, og er dejlig nem at anvende. Denne smarte POUR-IT tragt m/ filter kan bruge til mange formål. Du kan både adskille kerner fra frugtsaften, undgå bundfald i vinen når den dekanteres, hælde væsker fra et sted til et andet og meget meget mere. Tragten har et lille indbygget filter der kan fjernes og indsættes alt efter dine behov.

Når filteret er anvendt, bør det altid rengøres snarest muligt, for at undgå at de små huller i filteret tilstoppes. Både tragt og filter tåler opvaskemaskine, så det er dejligt nemt at rengøre.

Denne praktiske og flotte tragt med filter fra Rig-Tig by Stelton, er designet af den dygtige danske industrielle designer Rasmus Breck. Rasmus er tidligere partner og chefdesigner i CPHDESIGN, som har modtaget flere priser med ham på holdet, og du bliver bestemt heller ikke skuffet over denne tragt. 

Mål
Højde: 14 cm
Diameter: 10 cm

Designer: Rasmus Breck
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: Plastik og aluminium

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Farve
Rød

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)