• -27%
Sandvig stor Skål (Ø: 25 cm) fra Broste Copenhagen

Sandvig Skål, stor - Ø25

Broste Copenhagen
52-74-53

Virkelig smuk skål i tidsløst design. Inspireret af de danske strande, får du den helt rigtige stemning indenfor med denne fine skål.

304,00 kr. 415,00 kr. -111,00 kr.

Beskrivelse

Server salater, tilbehør eller hvad med en kæmpe slikskål? Mulighederne er virkelig uendelige, når du har denne store Sandvig skål hjemme i køkkenet.
Skålen er designet med strand og muslingeskaller som inspiration, og det er virkelig gennemført. Formen på skålen er rund med enkelte ujævnheder, der tilfører enestående charme. Rillerne rundt i kanten er næsten symmetriske, men alligevel ikke helt - fuldstændig som ude i naturen. Det ser helt fantastisk ud, når du sætter Sandvig på bordet.

Du kan servere alt i skålen. Den er oplagt til salat og tilbehør til middagen. Men den fungerer også fortræffeligt som frugtskål udenfor måltiderne, eller til popcorn og hygge når der skal slappes af om aftenen. Vi har endda set skålen brugt som en lille punch-bowle!

Hver skål er drejet i hånden og der er derfor ikke to skåle der er helt ens. Du rengører nemt skålen ved at sætte den i opvaskeren.

Mål
Diameter: 25 cm
Højde: 12 cm

Materiale: Porcelæn
Serie: Sandvig

Produktoplysninger

Materiale
Porcelæn
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)