Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Adventsgaver og julekalendere

Der er 17 varer.

Uanset hvordan man ser på juleforberedelser, er det et uomtvisteligt faktum, at julemåneden med al dens dejlige hygge og mange overraskelser nærmer sig! Og det går hurtigt, så hvorfor ikke allerede nu gøre de forberedelser du kan? Eksempelvis kan du allerede nu bestille adventskalendere, julegaver og værtindegaver! Tag et kig nedenfor - NORU til...

Uanset hvordan man ser på juleforberedelser, er det et uomtvisteligt faktum, at julemåneden med al dens dejlige hygge og mange overraskelser nærmer sig! Og det går hurtigt, så hvorfor ikke allerede nu gøre de forberedelser du kan? Eksempelvis kan du allerede nu bestille adventskalendere, julegaver og værtindegaver! Tag et kig nedenfor - NORU tilbyder både en adventskalender til kaffe-elskere og en til te-nydere, og så har vi masser andre skønne produkter, som kan anvendes til små og større advents- og julegaver.

Når julemåneden - eller første søndag i advent - nærmer sig, får de fleste travlt med at gøre de allerførste juleforberedelser. Der skal indkøbes adventskrans - eller man skal lave den selv. Der skal indkøbes julekalendere. Julepynten skal findes frem og måske endda gennemgås og støves af. Og der skal laves aftaler, planlægges julefrokoster, lægges planer for juledagene osv. Og så er der lige pakkekalenderne med 24 små-gaver til hvert enkelt barn i familien, som der skal købes ind til, og forberedes.

Det kræver noget særligt at være familiens igangsætter af julehygge! Så hvorfor ikke forkæle dig selv - eller familiens primære julehygger - med en dejlig adventskalender? Vi har både en til te-nydere og en til kaffe-elskere, ligesom vi jo har masser af andre dejlige produkter, blandt hvilke du selv kan udvælge dine advents- eller julegaver.

Julekalenderens historie

Pakkekalenderen, som de fleste danskere kender den, hvor børn igennem julemåneden får en lille gave hver dag indtil juleaften, er egentlig en videreudvikling af pap-julekalenderen, der så dagens lys i Danmark i  1930’erne. 

Pap-julekalenderen

Pap-julekalenderen med de 24 låger, bag hvilke gemmer sig små hyggelige julemotiver, kom egentlig fra Tyskland, men blev hurtigt populær i Danmark, da butikkerne begyndte at sælge danskproducerede udgaver af disse julekalendere. Som tiden gik, udviklede pap-julekalenderne sig, og kunne i de følgende årtier blandt andet fås som hele tredimensionelle samlesæt af pap, der skulle samles, inden kalenderen blev taget i brug. Nogle pap-julekalendere forestillede hytter, kirker eller slotte, mens andre forestillede julemandens værksted, julebusser osv.

Pakkekalenderen

I tiden lige efter anden verdenskrig begyndte butikkerne også at tilbyde pakkekalendere med 24 små gaver (som oftest var små stykker slik eller småkager) - en til hver dag i julemåneden. Også denne udgave af julekalenderen blev stærkt populær, og mange begyndte at lave pakkekalendere selv til deres børn. Dette blev hurtigt en fasttømret tradition i mange danske hjem, og i dag købes, laves og foræres der pakkekalendere til både børn og voksne. Men det er et stort arbejde at lave pakkekalendere, hvis man har flere børn eller voksne i familien eller omgangskredsen, der skal betænkes. Mange finder derfor, at det er en rigtig god idé i stedet at forære adventskalendere, hvor modtageren i stedet for 24 små gaver, foræres en lidt større gave hver søndag i advent. Denne udgave af pakkekalenderen er i dag stærkt populær blandt især teenagere og voksne. Læs mere om NORUS adventskalendere længere nede på siden.

TV-julekalenderen

Inspireret af pap- og pakke-julekalenderne begyndte Danmarks Radio i  begyndelsen af 1960’erne at lave en årligt tilbagevendende julekalender - "Børnenes Julekalender" - hvor der hver dag i julemåneden sendes en lille bid af en samlet historie, som kulminerer i afsnittet, der sendes juleaften. På et tidspunkt blev tv-julekalenderen yderligere suppleret med en pap-kalender, og konceptet fik navnet “Børnenes U-landskalender”. Overskuddet gik - og går - til hjælpearbejde i udvalgte u-lande. I dag har også andre tv-kanaler taget idéen til sig og sender hver jul deres egen tv-julekalender.

NORUs adventskalendere

NORU tilbyder skønne og lækre adventskalendere til hhv. kaffe-elskere og te-enthusiaster, ligesom NORU naturligvis også har masser af andre velegnede gaver til adventskalendere, hvis man foretrækker selv at vælge, hvad der skal være i pakkerne. Laver du dine egne advents- eller pakkekalendere, så husk at du hos NORU også kan erhverve dig virkelig smukke små eller større trækasser at lægge gaverne i!

NORUs adventskalendere er spækket med indbydende lækkerier, til en du gerne vil overraske - eller til dig selv! Vi tør næsten love, at gavemodtageren ikke bliver skuffet. Adventskalenderne kan bestilles allerede nu, men bliver først afsendt fra NORU den 27. november 2018, så indholdet er så frisk, som overhovedet muligt.

Adventskalender til kaffe-elskeren

Adventskalender til te-nyderen

NORUs gaveforslag

 

***

Julemåneden er for mange synonym med lækre varme drikke - f.eks. kakao, te og kaffe -  masser af skønt slik og knas og overraskelser og gaver. Du kan finde det hele hos NORU! 

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 17 af 17

Filtrér efter: