Error!

Eigenart

Eigenart - Veldesignede dåser til kaffe, te og meget andet

Ordentlige dåser til opbevaring af te, kaffe, kakao - og til eksempelvis småkager, knas og meget andet - er en mangelvare i mange hjem! Men ikke alene holder fødevarerne sig langt bedre i gode og veldesignede dåser - aromastofferne bevares også i langt højere grad, og kønne dåser pynter nu engang gevaldigt på både køkkenhylde og spisebord.

Tyske Eigenart fremstiller blandt andet sådanne veldesignede og eksklusive opbevaringsdåser. De fås i forskellige designs og størrelser, og fælles for dem er, at de er pæne, super praktiske og lufttætte. De egner sig især fortrinligt til især te, kaffe, kakao, chokolade, småkager, sukker, karameller, nødder og til dimser og dutter - f.eks. til elastikker, fyrfadslys, småpenge osv. Kort sagt: De har nærmest uanede anvendelsesmuligheder!

Hos NORU har vi valgt at tilbyde vores kunder dåser fra de skønne Eigenart-serier Silver Edition og May Lin - i de skønneste glade farver. Se hele NORUs sortiment af Eigenart-dåser længere nede på denne side.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Vis mindre
Viser 1-10 af 10 element(er)