Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Espressokander til induktion

Der er 8 varer.

Brygning af espresso på en klassisk espressokande sker ved, at kogende vand i den nederste del af kanden under tryk presses gennem et filter og op som færdigbrygget, stærk og aromatisk espresso i den øverste del af kanden. Almindeligvis kan det dog give problemer at anvende en klassisk espressokande på induktionsplader, men hos NORU har vi tre m...

Læs mere
Viser 1 - 8 af 8

Filtrér efter:

Brygning af espresso på en klassisk espressokande sker ved, at kogende vand i den nederste del af kanden under tryk presses gennem et filter og op som færdigbrygget, stærk og aromatisk espresso i den øverste del af kanden. Almindeligvis kan det dog give problemer at anvende en klassisk espressokande på induktionsplader, men hos NORU har vi tre modeller fra hhv. Bialetti og Forever, der er som skabt dertil:

  • Bialetti Venus espressokande
    En klassisk mokkakande, der kommer i et nyt og flot design. Den er fremstillet i rustfrit stål og fås i forskellige størrelser, der passer til hhv. 4, 6 og 10 kopper herlig espresso. Kanden kan anvendes på alle typer komfurer/kogeplader - også induktionsplader. 

  • Forever Miss Innova espressokande
    En virkelig lækker og funktionel klassisk espressokande i rustfrit stål og aluminium. Den kan anvendes på alle typer kogeplader inkl. induktionsplader, og den har en praktisk rude i låget, så man kan følge med under hele brygningen. Kanden rummer 6 kopper skøn espresso og fås i hhv. sort og stål.

  • Forever Miss Prestige Induction
    En flot og praktisk espressokande med et klassisk udtryk, der kan anvendes på alle typer kogeplader inkl. induktionsplader. Kanden er lavet i rustfrit stål og fødevaresikret aluminium og fås i forskellige størrelser til hhv. 2 kopper, 3 kopper, 6 kopper og 9 kopper espresso.

Brygning af espresso/mokka

  1. Skru øverste og nederste del af kanden fra hinanden.
  2. Hæld koldt vand i den nederste beholder - og sørg for at vandet ikke overstiger hullet i sikkerhedsventilen.
  3. Fyld kaffefilteret med fintmalet kaffe, og placér filteret i beholderen uden at presse eller stampe det.
  4. Skru overdelen godt fast på den nederste beholder, og placér kanden på varmekilden. 

Når øverste del af kanden er fyldt med friskbrygget mokka/espresso, er den klar til at blive serveret.