Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Glas tekander

Der er 7 varer.

Tekander af glas - smukke og praktiske

Det kan være svært at vælge, hvilken tekande man skal købe. Det kommer dels an på personlig smag, men også på ønsker til og behov for at kanden er i  et bestemt materiale, har en vis størrelse, har en farve og et design, der passer til hjemmet osv. Tekander i glas har den store kvalitet, at man kan se den ...

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7

Tekander af glas - smukke og praktiske

Det kan være svært at vælge, hvilken tekande man skal købe. Det kommer dels an på personlig smag, men også på ønsker til og behov for at kanden er i  et bestemt materiale, har en vis størrelse, har en farve og et design, der passer til hjemmet osv. Tekander i glas har den store kvalitet, at man kan se den nybryggede te, både mens den brygges, og når den serveres - noget der altid virker indbydende, og som bare er ekstra flot, når man eksempelvis brygger på teblomster. 

Der ér bare noget med service i glas - det tager sig næsten altid utrolig smukt ud på bordet.

Hos NORU har vi i vores sortiment nogle ret fantastiske tekander i glas - blandt andet kan du erhverve dig Horwoods store flotte tekande, der endda også kan fungere som vandkedel - også på induktionsplader! I vores sortiment har vi også Kintos indbydende One Touch tekande, som kommer i to størrelser, og ikke mindst så tilbyder vi vores egne fantastiske MATA og BAHAR tekander, som begge er praktiske og tager sig vanvittig flot ud på både køkkenhylden og på tebordet. Se alle vores tekander af glas længere nede på denne side.