Koffeinfri kaffe

Koffeinfri kaffe behøver bestemt ikke være kedeligt! Med koffeinfri kaffe behøver du ikke at miste smagsoplevelsen og aromaen. Illy, Dibarcafé, Clipper og vores eget mærke NORU, har alle samme intensitet og fylde som ''normal' kaffe.

Her på siden finder du koffeinfri kaffe i alle varianter kaffekapsler, malet kaffe, hele kaffebønner og instant ...

Læs mindre

Koffeinfri kaffe behøver bestemt ikke være kedeligt! Med koffeinfri kaffe behøver du ikke at miste smagsoplevelsen og aromaen. Illy, Dibarcafé, Clipper og vores eget mærke NORU, har alle samme intensitet og fylde som ''normal' kaffe.

Her på siden finder du koffeinfri kaffe i alle varianter kaffekapsler, malet kaffe, hele kaffebønner og instant kaffe. 

Hvornår skal du vælge koffeinfri kaffe?

Når du drikker koffein kan du opleve at du får forhøjet energi eller at du har svært ved at falde i søvn. Det er koffeinen der får din puls til at stige.
Ikke alle reagerer lige meget på indtag af koffein, men er du en af dem der f.eks. føler dig rastløs om aftenen efter at have drukket kaffe en hel dag, kan det være en idé at skifte din kaffe ud med koffeinfri kaffe.

Skal du så skifte helt over til koffeinfri kaffe?
Ikke nødvendigvis. Er det fordi du lider af søvnløshed eller forstyrret nattesøvn, så kan det være nok at skifte aftenkaffen ud med den koffeinfri variant.

Det kan også være du lider af "kaffe-ånde". Altså dårlig ånde efter at have drukket kaffe. Det kan koffeinfri kaffe også afhjælpe, i det der ikke er så meget syre i, som i almindelig kaffe. 

Fakta om koffeinfri kaffe

 • 10% af verdens kaffedrikkere, drikker koffeinfri kaffe.
  Det er alligevel en del? Dog er koffeinfri kaffe ikke så udbredt i Europa, men tager du til USA drikkes der rigtig meget af det.

 • Grænsen for koffein i koffeinfri produkter ligger i Europa på 0,1% koffein. Der må altså ikke være ret meget koffein i. Men da det kan være svært at fjerne koffeinen fuldstændig, har man tilladt en grænseværdi på 0,1%.

 • Man kan idag sagtens fjerne koffeinen fra kaffebønner uden brug af skadelige tilsætningsstoffer.
  Der findes forskellige metoder hvor bønnerne skylles på forskellig vis og koffeinen derved bliver skyllet ud af kaffebønnerne.

 • Smager koffeinfri kaffe anderledes end almindelige kaffebønner?
  I teorien, nej. Der fjernes ikke aroma fra bønnerne under bearbejdningen. Men den koffeinfrie kaffe kan alligevel godt smage anderledes. Den kan skyldes forarbejdningen af kaffebønnerne - selvom det kun er selve koffeinen der til sidst er det eneste der er fjernet fra bønnerne.

 • Er der tilsætningsstoffer i koffeinfri kaffe?
  Nej. Kaffe industrien har knoklet på at finde forarbejdningsprocesser der kan fjerne koffeinen uden at skulle tilsætte skadelig kemi, der trækker koffeinen ud af bønnerne. Og det er lykkes.
  Der findes to forskellige metoder til at trække koffeinen ud på. Den ene bruger flydende CO2, den anden aktivt kul. Uanset hvilken metode der bruges under fremstillingen af din koffeinfrie kaffe, sker det uden at der tilsættes skadelig kemi.
Læs mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
Viser 1 - 9 af 9 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder