Koffeinfri te

Koffeinfri te

Koffeinfri te - perfekt lige inden sengetid

Velkommen til NORUs store udvalg af rigtig god koffeinfri te! Her er tale om teer, som du uden problemer kan drikke lige inden sengetid uden efterfølgende at måtte ligge vågen det meste af natten. Nogle af dem har endda en direkte beroligende virkning, mens andre er stimulerende, og andre igen virker ...

Læs mindre

Koffeinfri te - perfekt lige inden sengetid

Velkommen til NORUs store udvalg af rigtig god koffeinfri te! Her er tale om teer, som du uden problemer kan drikke lige inden sengetid uden efterfølgende at måtte ligge vågen det meste af natten. Nogle af dem har endda en direkte beroligende virkning, mens andre er stimulerende, og andre igen virker let udrensende. NORUs koffeinfri teer fås i mange forskellige smagsvarianter og kommer enten i tebreve eller som løs te.

Om koffeinfri te

Traditionel te er fremstillet af blade eller nye skud fra teplanten Camellia Sinensis. Den kommer i mange forskellige varianter og omfatter bl.a. sort te, grøn te og hvid te. Ægte te indeholder - udover antioxidanter, vanddrivende stoffer etc. - også koffein, som er elsket af nogen og hadet af andre for sin opkvikkende virkning. Kan man ikke tåle koffein - eller ønsker man af andre årsager at begrænse sit indtag deraf - er koffeinfri te løsningen!

Koffein

Koffein er et stof, som forekommer naturligt i kaffe, te, kakao og cola-nødder. Det øger blodtrykket og pulsen, udvider bronchierne, er urindrivende, øger tarmens peristaltik og er af mange elsket for sin opkvikkende og stimulerende virkning, ligesom det har ry for at kunne styrke effektivitet, opmærksomhed og koncentration. Bagsiden af medaljen er, at et stort indtag af koffein også kan have en række bivirkninger. Koffein kan i nogle tilfælde forstærke virkningen af enkelte typer medicin - blandt andet for astma, KOL og skizofreni - ligesom det kan modvirke effekten af visse beroligende medicintyper. Er man gravid, har man problemer med maven, har man søvnproblemer eller angstsymptomer, eller har man hjerterytmeforstyrrelser eller øget risiko for knogleskørhed, bør man undgå et stort indtag af koffeinholdige fødevarer. Hvis man er glad for kaffe og te er løsningen at supplere - og i nogle tilfælde helt at erstatte - sin almindelige te og kaffe med koffeinfri produkter, der smager mindst lige så godt som de koffeinholdige.

Koffeinfri te er enten almindelig ægte te, som man blot har fjernet koffeinen fra, eller urtete, som alene er baseret på frugt, blomster, urter eller bær, som ikke indeholder koffein. 

Urtete

Fordi urtete ikke indeholder blade fra teplanten, er det egentlig ikke ægte te, men da der er tale om en drik, som brygges efter samme principper som ægte te, har den fået sit måske en anelse misvisende navn derefter. At der ikke er tale om ægte te i klassisk forstand, gør dog ikke nødvendigvis drikken ringere - hverken i smag eller sundhedsfremmende egenskaber - der dog fuldt ud afhænger af de aromatiske krydderurter, blomster, bær, frugter etc., som de enkelte urtete-blandinger er lavet af. 

Koffeinfri ægte te

Foretrækker man den klassiske te-aroma, men kan ikke tåle koffein, er det en god ide at finde sig en teblanding med ægte te, som man simpelthen har fjernet koffeinen fra. Dette gøres enten ved hjælp af vanddamp, vand eller kemikalier. 

Prøv f.eks. Flamingo Vanilla Chai fra David Rio - en chai-blanding med koffeinfri sort te og skønne krydderier. Eller måske Organic Decaf Green Tea fra Clipper er lige noget for dig? Dette er en virkelig delikat, økologisk og fairtrade-mærket grøn te med max. 0,2% koffein, hvor den øvrige koffein er fjernet - uden brug af kemikalier.

Se også vores mange andre varianter af både koffeinfri urteteer og ægte teer nedenfor - vi har helt sikkert også en variant, som passer perfekt til dig.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 78 af 78 varer
Viser 1 - 78 af 78 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder