Brands

Brands Der er 59 brands

Viser 1 - 59 af 59 varer
 • BARÚ

  Her finder du de lækre og overraskende Swirly Drink Powders fra BARÚ. NORU fører både de skønne kakaopulvere og de formidable chai latte pulvere, der gemmer på søde overraskelser i form af små figurer af belgisk chokolade eller bittesmå skumfiduser i pulveret. Med BARÚ får du simpelthen skønne smagsoplevelser med et sjovt twist!

 • Bialetti

  Der befinder sig mindst en Bialetti espressokande i 9 ud af 10 italienske hjem - og det kan vi sagtens forstå! Med Bialetti får du elegant italiensk design til fair priser - og ikke mindst kaffe brygget helt perfekt på få minutter.

  Nedenfor finde du vores udvalg af Bialettis kendte tilbehør: kaffeværn, stempelkander, mokkakander og den populære Moka express espressokande i forskellige størrelser og som virker til keramiske kogeplader, almindeligt komfur og gaskomfur.

 • Black Coffee Roasters

  Hvis du ikke kender Black Coffee Roasters kaffer, bør du simpelthen prøve dem! Her taler vi om dejlig mørkristet aroma med vidunderlige smagsnuancer af chokolade, karamel eller andre skønne sager. Og endnu bedre: Kafferne fås i store poser, der rummer 1.000 gram, så der er nok til hele kontoret - eller til den husholdning, hvor man er grundigt træt af hele tiden at skulle købe mere kaffe!

 • Black Lakrids

  Med Black Lakrids, får du lækker og blød finsk lakrids i høj kvalitet, som er dansk produceret. Du finder både sød lakrids, saltet lakrids, lakrids med chili og lakrids med jordbær. Finsk lakrids fås både i dåser af 170 gram og fine æsker af 90 gram. Black Lakrids er perfekt som gave til dine nærmeste, en overraskelse til en god kollega eller som en sød, betænksom værtindegave.

 • Blåvand Bolcher

  Bolsjer fra Blåvand Bolcher er små, delikate, knasende sukkerbomber af aller lækreste slags! I bolsjekogeriet fremstilles der både klassiske bolsjetyper - som eksempelvis de evigt populære spejderhagl - og typer med nye spændende smagskombinationer - som eksempelvis skønne ferskenlakridsbolsjer.

  Med en dåse delikate bolsjer fra Blåvand Bolcher får man en lommefuld koncentreret og knasende sødme af allerbedste slags!

 • Broste Copenhagen

  Her finder du klassisk og fantastisk smukt stentøj fra Broste Copenhagen! Vi har udvalgt de flotteste glaserede krus, kander, m.m i skønne farver til dig!

 • BWT

  Har du meget kalkholdigt vand, eller har du bare fornuftig fokus på, at dit drikkevand skal være så frit for kalk og urenheder, som muligt? Så skulle du prøve at rense vandet i en BWT-filterkande

  BWT er Europas førende firma indenfor vandteknologi og tilbyder miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsanlæg til både en lang række industrier, til hotel- og restaurationsbranchen, til sundhedsvæsenet og til private forbrugere.

 • Cartwright and Butler

  Her finder du lækre småkager fra Cartwright and Butler. Småkagerne kommer i fine dåser og findes i flere gode smagsvarianter.

  Produkter fra Cartwright and Butler er indbegrebet af god kvalitet, helt fra emballage til smag, duft og konsistens på selve småkagen.

  Se hele vores udvalg her.

 • Chaplon Tea

  Velkommen til den vidunderlige verden af økologisk Chaplon te! Her finder du et stort udvalg af spændende teblandinger, der kan købes både i smukke sorte dåser, der rummer 160 gram Chaplon te, i flotte refill-æsker med 100 gram Chaplon te, i poser med 600-1000 gram løs Chaplon te og som tebreve.

  Chaplon Tea er mestre i at mixe grøn te, sort te og hvid te med alverdens naturlige olier, urter og blomster. Det giver lækre teblandinger, der altid er perfekt afstemt og giver dig de allerbedste smagsoplevelser.

 • Cherry Rocher

  Det hæderkronede og mere end 300 år gamle franske destilleri Cherry Rocher var Frankrigs første af slagsen. I dag fremstilles der i destilleriet stadig frugtbaserede likører og spiritus, ligesom man blandt meget andet fremstiller tyktflydende delikate frugtsirupper med intens og vidunderlig aroma.

  Hos NORU har vi et godt udvalg af de allerbedste frugtsirupper fra Cherry Rocher - se disse længere nede på siden.

 • Chokolet

  Mmm… Chokolet. Italiensk chokolade, når det er bedst. Chokolet importerer skøn, håndlavet kvalitetschokolade og nu kan du købe de italienske chokolader her hos NORU. 

  Du kan få et stort udvalg af chokolade med forskellige italienske råvare, eksempelvis chili, knuste kakaobønner, valnødder, chokoladeovertrukne mandler, hasselnødder fra Piemonte og cremini, som er en blød nougat, fra Torino.

  Du finder både chokolade i dekorative glas, hele chokoladeplader og fine, delikate chokoladestykker i poser af 8 stk. De håndlavede kvalitets chokoladeplader fra Chokolet er dekoreret med alt, hvad hjertet kan begære.

  Chokolet er ægte originale lækkerier, som ingen andre end italienerne kan levere. Klik dig ind på de enkelte chokolader herunder og find din favorit.

 • Clipper

  Med Clipper får du økologisk og Fairtrade-mærket kaffe og te. Der findes ikke en eneste kunstig ingrediens i Clippers produkter. Så hvad end du er til grøn te, sort te, hvid te, instant kaffe eller lækre frugt- og urte infusioner, så finder du masser organiske og Fairtrade varianter.

  Vil du helst være fri for koffein? Så har Clipper både koffeinfri te og kaffe. Prøv f.eks. Organic Sleep Easy Infusion eller Decaf Latin American Instant Coffee, eller tjek de andre varianter nedenfor.

 • David Rio

  Er du også helt vild med Chai latte? Så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du vores udvalg af David Rio Chai. Når du køber David Rio Chai kan du forvente ægte krydderier, som bruges til at fange Chais traditionelle, men dynamiske smag. Chai er den perfekte middelvej, når du stå i mellem te og kaffe og ikke rigtig kan bestemme dig. 

  Vidste du at alle David Rio Chai produkter er glutenfri, laktosefri og fri for GMO? Der findes også en vegansk variant - Power Chai, som er lavet på det populære matcha pulver.

 • De'Longhi

  Det italienske familiefirma De’Longhi producerer de lækreste husholdningsapparater af meget høj kvalitet - og deriblandt kaffe- og espressomaskiner, super funktionelle mælkeskummere, effektive kaffekværne etc. 

  Hos NORU fører vi et godt udvalg af de - efter vores mening - allerbedste De’Longhi-produkter til brygning af kaffe. Så skal du bruge en lækker espressomaskine, en ny mælkeskummer, en god kaffekværn - eller har du bare brug for den absolut perfekte gave til en kaffedrikker, bør du kaste et grundigt blik på vores udvalg af De’Longhi produkter herunder - der er noget for både enhver smag og enhver pengepung.

 • Estate Coffee

  Estate Coffee er et kaffemærke, der går efter at producere bæredygtig kaffe af allerhøjeste kvalitet. Kaffen købes direkte på den enkelte kaffeplantage og fragtes til Danmark, hvor den ristes på eget kafferisteri med nøje gennemtestede risteprofiler.
  Estate Coffee er kvalitetskaffe uden kompromiser!

 • Farm Mountain

  Har du nogensinde brygget kaffe på de fantastiske kaffebønner med chokolade, karamel, lakrids, rom eller hasselnød fra FARM MOUNTAIN? Eller smagt den koldbryggede og ikke mindst helt serveringsklare espresso med pebermynte, chokolade, karamel eller rom fra samme firma? Ellers bør du unde dig selv oplevelsen, for her taler vi om virkelig lækker kaffe med stor smag fra en producent, der har som højeste mål altid at levere kaffe af allerfineste kvalitet!

 • Forever

  Kender du de flotte kander og mælkeskummere fra Forever? Her taler vi om super lækkert design af stempelkander, espressobryggere, mælkekander etc., som ikke alene er indbydende i sit design, men som også er yderst funktionelle og enkle at håndtere. 

 • ForLife

  Trænger dit tebord til at peppes op? NORU forhandler en række skønne ForLife tekander og tekopper i høj kvalitet og i glade farver!

  ForLife er en californisk virksomhed, der blandt andet producerer funktionelt og indbydende udstyr i lækkert design til brygning og servering af kaffe og te m.m. Firmaets filosofi er, at deres produkter i princippet skal kunne holde livet ud - deraf firmanavnet.

 • Hario

  Kender du NORUs skønne produkter fra Hario? Hario er et japansk firma med næsten 100 år på bagen, og firmaet er den eneste japanske producent af varmeresistent glas, der også selv designer, producerer og sælger blandt andet miljøvenligt køkkenudstyr i dette og andre materialer.

  I NORUs udvalg af Hario produkter finder du usædvanlig lækkert og funktionelt udstyr til brygning af kaffe og iste.

 • Holy Bean

  Med kaffebønner fra HOLY BEAN er du sikker på at få en ganske særlig og helt fantastisk kaffeoplevelse! Mikroristeriet på Fyn har specialiseret sig i især lystristede kaffebønner med masser af aroma og skønne klare og rene smagsnuancer. Kaffebønnerne udvælges nøje på rejser rundt i verden, således at du altid er garanteret den bedst mulige smagsoplevelse, når du køber kaffebønner fra HOLY BEAN.

 • Horwood

  Har du set og prøvet NORUs super lækre produkter fra Horwood? Her taler vi blandt andet om lækre stemplekander og tekander i glas, der ikke bare er funktionelle og lette at anvende, men også er super flotte og indbydende at se på. Og hvornår har du sidst oplevet dobbeltvæggede drikkeglas, som man også kan drikke varme drikke af, fordi man ikke brænder sig, når man holder på dem? Sådanne finder du også i NORUs udvalg af skønne Horwood-produkter, ligesom du kan erhverve dig en fantastisk kaffemølle med håndsving i rustfrit stål og keramik, så du selv kan friskmale dine egne kaffebønner fra kande til kande. 

  Så kan du lide lækre kvalitetsprodukter, når du skal lave og servere te eller kaffe, bør du kaste et blik på Horwood-produkterne herunder.

 • Hybengaarden

  Her finder du lækre delikatesser fra Hybengaarden. 

 • KAFFE Specialisten

  Kaffe Specialisten er et dansk brand, og bag dette står en virksomhed i Karlslunde, der har specialiseret sig i import, forarbejdning, pakning, salg og distribution af lækre kaffebønner, teer, marmelader og mange andre delikate kvalitetsprodukter. Hos NORU fører vi virksomhedens skønne kaffebønner med smag. De fås i mange forskellige varianter - f.eks. med smag af karamel, irish cream eller hasselnød. Se de forskellige varianter nedenfor.

 • Karamelleriet

  Her finder du de lækreste delikate karameller fra KARAMELLERIET. De er håndlavede og produceret på Nørrebro i København og i Svaneke på solskinsøen Bornholm, og du kan hos vælge mellem blandt andet skønne flødekarameller med eller uden chokolade af høj kvalitet, rustikke hårde karameller med et råt udtryk, frugtkarameller, flotte gaveæsker etc. Kort sagt: Der er noget for enhver smag - og noget til ethvert formål!

 • KAV

  NORU forhandler en række skønne KAV-produkter i dekorative dåser og af højeste kvalitet. Det varierede udvalg omfatter både skøn krydret Chai Latte, smagsrigt kakaopulver og en super lækker kaffebaseret Frappe, der også kan anvendes til is-kaffe og varme drikke. Alle KAVs produkter er non-GMO, økologiske og glutenfri, og den californiske virksomhed er halal-, kosher- og Fairtrade-certificeret.

 • Kinto

  Her finder du lækkert te- og kaffetilbehør fra det japanske firma KINTO. Med KINTOs flotte design og brugervenlige produkter, går du ikke galt i byen. KINTOs lækre UNITEA one touch tekande giver din te den bedste og mest intense smag, og med KINTOs flotte bryggeholdere får du kaffe, hvis skønne og aromatiske duft fylder rummet allerede under brygningen.

 • Konnerup & Co

  I Danmark har vi efterhånden fået en del små og større producenter af rigtig god chokolade af allerhøjeste kvalitet og ofte i utraditionelle kombinationer med eksempelvis andre former for konfekt/slik, kaffebønner eller krydderier som chilli, havsalt, peber etc. I NORU oplever vi, at en af de allermest passionerede af slagsen er Konnerup & Co., der fremstiller de mest fantastiske chokoladeprodukter af allerhøjeste kvalitet!

 • Kusmi Tea

  Velkommen til Kusmi Teas forunderlige verden af spændende og varierede te-blandinger. NORUs udvalg af Kusmi Tea produkter omfatter blandt andet is-teer, frugt-teer, wellness-teer og mere klassiske teer med et twist - kort sagt noget for enhver smag!

  Kusmi Teas produkter er alle af meget høj kvalitet og er pakket i lækre metaldåser eller - for tebrevenes vedkommende - i det fineste musselinstof.

 • La Posada

  Kender du La Posada Coffees fantastiske og populære serie af økologiske pulverkaffer - eller instant-kaffer, som de fleste vel kalder dem i dag - med smag af hhv. karamel, hasselnød og vanillie, chokoladeAmaretto, kanel og irish cream? Det kan være virkelig svært at vælge mellem de forskellige delikate varianter, men hvis du holder af kaffe med ekstra lækker smag, og du ikke allerede kender La Posadas instant-kaffer, skulle du overveje at prøve dem fra en ende af! Vi tør næsten love, at du ikke vil blive skuffet. 

 • Lie Gourmet

  Prøv de skønneste udvalgte delikatesser fra LIE GOURMET! Produkterne omfatter skønne sirupper og honninger, lækker chokolade, salte, krydderier og mange andre dejlige delikatesser af virkelig høj kvalitet, som i deres lækre indpakning oven i købet pynter gevaldigt i køkkenet. 

 • Min Yndlings Te

  Er du på udkig efter en virkelig lækker urtete, så prøv at tage et kig på de otte interessante økologiske urtete-blandinger fra det prisvindende nordjyske brand MIN YNDLINGS TE. Teerne er alle håndblandede og er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, ligesom alle teerne - på nær en enkelt - er helt uden koffein. Vil du netop gerne have en urtebaseret te, der indeholder en anelse stimulerende koffein, så prøv den bløde og friske Grå Blanding med grønne kinesiske teblade og lakrids!

 • Monin

  Skøn, cremet og virkelig lækker frappékaffe med smag af chokolade, kaffe eller vanillie er bare noget af det mest vidunderlige, når man har brug for en kop styrkende kaffe, som samtidig læsker og stiller tørsten på en varm sommerdag - eller når man bare ikke har lyst til noget varmt at drikke. Med Monins frappépulvere får du skyhøj kvalitet på din isafkølede kaffedrik - og en lynhurtig måde at lave den  på!

 • NORU

  Her på siden finder du et stort udvalg af NORU’s egne varer. Nedenfor finder du både solide kaffebønner, økologiske Fairtrade kaffebønner, økologisk te blandinger og verdens bedste kakao.

  Med NORU's varer er du garanteret en unik smagsoplevelse, som ikke kan fås andre steder. Vi har personligt håndplukket alle vores varer ude i den store verden, og er altid på udkig efter nye produkter til dig, som kan leve op til vores smagsdommeres høje forventninger. Vi går meget op i økologi, så du kan nyde din te eller kaffe med god samvittighed.

 • NUTE

  NUTE er skandinaviske te-traditioner på en helt ny måde! Brandet er "det nye barn i klassen", der på meget overbevisende måde kombinerer traditionelle og klassiske te-blandinger med nordiske krydderier, urter og blomster. Det hele er økologisk og så vidt muligt bæredygtigt fremstillet. Desuden kommer teerne fra NUTE i virkelig lækker indpakning, der kan genbruges til alverdens formål.

 • ØNSK Kaffe

  ØNSK kaffe har et lille - men helt exceptionelt lækkert - udvalg af hele økologiske kaffebønner og organiske kaffekaspsler. Alt kaffen kommer fra Nicaragua og er nøje udvalgt af mændene bag ØNSK. Dette er en kaffeoplevelse du ikke må være foruden!

 • Pukka

  Pukka te er kendt for at lave lækre urteblandinger, sammensat på et utal af måder. Al Pukka te er 100% økologisk og er så vidt muligt fremstillet under Fair Trade principperne. Pukka te er fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler.

  Med te fra Pukka kan du finde de perfkte aftenteer - After Dinner og Night Time, te til de forelskede - Love, teen med det magiske mactha pulver i, eller masse vis af andre smagsoplevelser.

 • Ruds Køkken

  Hvis ikke du kender de fantastiske - og vidt forskellige - produkter fra Ruds Køkken, har du i dén grad noget til gode! Ruds Køkken står på alle måder for originalitet i kombination med kvalitet, og blandt de yderst spiselige produkter fra brandet finder man hos NORU de fantastiske og meget  aromatiske kaffesirupper i flasker af pæn størrelse og til rimelige priser!

 • Sweetbird

  Gå sommeren godt i møde med lækker frappé pulver fra Sweetbird. Du finder fire skønne smagsvarianter. 

 • Wally and Whiz

  TAG 10 ÆSKER WALLY AND WHIZ VINGUMMI OG SPAR 120,- - fratrækkes automatisk i kurven.
  (Gælder alle de alm. æsker samt Signature æsken)

   

  NORU forhandler de lækreste og mest delikate gourmet-vingummier i tern. De er af allerhøjste kvalitet og smager ganske enkelt helt fantastisk!!!

  De super delikate vingummier fremstilles af det danske firma WALLY AND WHIZ og er baseret på råvarer af meget høj kvalitet, ligesom de er 100% fri for gluten, alkohol, laktose, kunstige farve- og smagsstoffer og animalsk tilsætning af enhver art! 

  Er du glad for lækker vingummi, men har ikke tidligere smagt den delikate WALLY AND WHIZ vingummi, skulle du tage og prøve dem - vi tør næsten love, at du ikke bliver skuffet!

 • Whole Earth

  Er du til super lækker, økologisk og naturvenlig kaffe med eller uden koffein, så skulle du prøve en af de skønne kornkaffer fra Whole Earth! Her får du til en meget rimelig pris virkelig delikat kaffepulver, der blot skal tilsættes friskkogt vand og omrøres!

  Se vores lækre Whole Earth produkter nedenfor og læs mere om det britiske firma herunder.

 • Zuma

  Zuma har lavet flere lækre og prisvindende varianter af kakaopulver og chai pulver.

  Alle produkterne kommer i dåser á 2 kg - Så er du den store kakao- eller chai drikker, eller mangler i noget lækkert til virksomheden eller caféen, så tag et kig ned over disse spændende produkter, og se om der ikke er en variant for dig.

Viser 1 - 59 af 59 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder