Brands

Brands Der er 58 brands

per side
Viser 1 - 24 af 58 varer
 • BARÚ

  Her finder du de lækre og overraskende Swirly Drink Powders fra BARÚ. NORU fører både de skønne kakaopulvere og de formidable chai latte pulvere, der gemmer på søde overraskelser i form af små chokoladefigurer eller bittesmå skumfiduser i pulveret. Med BARÚ får du simpelthen skønne smagsoplevelser med et twist!

 • Bialetti

  Der befinder sig mindst en Bialetti espressokande i 9 ud af 10 italienske hjem - og det kan vi sagtens forstå! Med Bialetti får du elegant italiensk design til fair priser - og ikke mindst kaffe brygget helt perfekt på få minutter.

  Nedenfor finde du vores udvalg af Bialettis kendte tilbehør: kaffeværn, stempelkander, mokkakander og den populære Moka express espressokande i forskellige størrelser og som virker til keramiske kogeplader, almindeligt komfur og gaskomfur.

 • Black Coffee Roasters

  Hvis du ikke kender Black Coffee Roasters kaffer, bør du simpelthen prøve dem! Her taler vi om dejlig mørkristet aroma med vidunderlige smagsnuancer af chokolade, karamel eller andre skønne sager. Og endnu bedre: Kafferne fås i store poser, der rummer 1.000 gram, så der er nok til hele kontoret - eller til den husholdning, hvor man er grundigt træt af hele tiden at skulle købe mere kaffe!

 • Black Lakrids

  Med Black Lakrids, får du lækker og blød finsk lakrids i høj kvalitet, som er dansk produceret. Du finder både sød lakrids, saltet lakrids, lakrids med chili og lakrids med jordbær. Finsk lakrids fås både i dåser af 170 gram og fine æsker af 90 gram. Black Lakrids er perfekt som gave til dine nærmeste, en overraskelse til en god kollega eller som en sød, betænksom værtindegave.

 • Blåvand Bolcher

  Bolsjer fra Blåvand Bolcher er små, delikate, knasende sukkerbomber af aller lækreste slags! I bolsjekogeriet fremstilles der både klassiske bolsjetyper - som eksempelvis de evigt populære spejderhagl - og typer med nye spændende smagskombinationer - som eksempelvis skønne ferskenlakridsbolsjer.

  Med en dåse delikate bolsjer fra Blåvand Bolcher får man en lommefuld koncentreret og knasende sødme af allerbedste slags!

 • Broste Copenhagen

  Her finder du klassisk og fantastisk smukt stentøj fra Broste Copenhagen! Vi har udvalgt de flotteste glaserede krus, kander, m.m i skønne farver til dig!

 • BWT

  Har du meget kalkholdigt vand, eller har du bare fornuftig fokus på, at dit drikkevand skal være så frit for kalk og urenheder, som muligt? Så skulle du prøve at rense vandet i en BWT-filterkande

  BWT er Europas førende firma indenfor vandteknologi og tilbyder miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsanlæg til både en lang række industrier, til hotel- og restaurationsbranchen, til sundhedsvæsenet og til private forbrugere.

 • Chaplon Tea

  Velkommen til Chaplon Teas vidunderlige verden af økologisk te! Her finder du et stort udvalg af spændende teblandinger, der kan købes både i smukke sorte dåser, der rummer 160 gram te, i flotte refill-æsker med 100 gram te, i poser med 600-1000 gram løs te eller som tebreve. 


  Chaplon Tea er mestre i at mixe grøn te, sort te og hvid te med alverdens naturlige olier, urter og blomster. Det giver lækre teblandinger, der altid er perfekt afstemt og giver dig den allerbedste smagsoplevelse.

 • Cherry Rocher

  Det hæderkronede og mere end 300 år gamle franske destilleri Cherry Rocher var Frankrigs første af slagsen. I dag fremstilles der i destilleriet stadig frugtbaserede likører og spiritus, ligesom man blandt meget andet fremstiller tyktflydende delikate frugtsirupper med intens og vidunderlig aroma.

  Hos NORU har vi et godt udvalg af de allerbedste frugtsirupper fra Cherry Rocher - se disse længere nede på siden.

 • Chokolet

  Mmm… Chokolet. Italiensk chokolade, når det er bedst. Chokolet importerer skøn, håndlavet kvalitetschokolade og nu kan du købe de italienske chokolader her hos NORU. 

  Du kan få et stort udvalg af chokolade med forskellige italienske råvare, eksempelvis chili, knuste kakaobønner, valnødder, chokoladeovertrukne mandler, hasselnødder fra Piemonte og cremini, som er en blød nougat, fra Torino.

  Du finder både chokolade i dekorative glas, hele chokoladeplader og fine, delikate chokoladestykker i poser af 8 stk. De håndlavede kvalitets chokoladeplader fra Chokolet er dekoreret med alt, hvad hjertet kan begære.

  Chokolet er ægte originale lækkerier, som ingen andre end italienerne kan levere. Klik dig ind på de enkelte chokolader herunder og find din favorit.

 • Clipper

  Med Clipper får du økologisk og Fairtrade-mærket kaffe og te. Der findes ikke en eneste kunstig ingrediens i Clippers produkter. Så hvad end du er til grøn te, sort te, hvid te, instant kaffe eller lækre frugt- og urte infusioner, så finder du masser organiske og Fairtrade varianter.

  Vil du helst være fri for koffein? Så har Clipper både koffeinfri te og kaffe. Prøv f.eks. Organic Sleep Easy Infusion eller Decaf Latin American Instant Coffee, eller tjek de andre varianter nedenfor.

 • David Rio

  Er du også helt vild med Chai latte? Så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du vores udvalg af David Rio Chai. Når du køber David Rio Chai kan du forvente ægte krydderier, som bruges til at fange Chais traditionelle, men dynamiske smag. Chai er den perfekte middelvej, når du stå i mellem te og kaffe og ikke rigtig kan bestemme dig. 

  Vidste du at alle David Rio Chai produkter er glutenfri, laktosefri og fri for GMO? Der findes også en vegansk variant - Power Chai, som er lavet på det populære matcha pulver.

 • De'Longhi

  Det italienske familiefirma De’Longhi producerer de lækreste husholdningsapparater af meget høj kvalitet - og deriblandt kaffe- og espressomaskiner, super funktionelle mælkeskummere, effektive kaffekværne etc. 

  Hos NORU fører vi et godt udvalg af de - efter vores mening - allerbedste De’Longhi-produkter til brygning af kaffe. Så skal du bruge en lækker espressomaskine, en ny mælkeskummer, en god kaffekværn - eller har du bare brug for den absolut perfekte gave til en kaffedrikker, bør du kaste et grundigt blik på vores udvalg af De’Longhi produkter herunder - der er noget for både enhver smag og enhver pengepung.

 • Dibarcafé

  Med Dibarcafé får du en lækker og bæredygtig kaffe af højeste kvalitet. Du kan få Dibarcafé både som hele kaffebønner og kapsler. Kapslerne passer til Nespresso-kompatible maskiner, og du får 20 kapsler pr. pakke. De hele bønner fås som 100% arabica bønner eller en blanding af arabica og robusto bønner. 

  Vi er ellevilde med Dibarcafés ensfarvede metaldåser. De giver lidt ekstra kant til indretningen! Og så er de endda lavet af genanvendelige materialer. Og ikke nok med det, så er NORU en af få steder i Danmark, hvor du købe disse produkter. Hvis ikke du kender Dibarcafé i forvejen, så er det NU, du skal smage deres kaffe!

 • ENZO Espresso

  Med hele kaffebønner fra ENZO Espresso, får du masser af kvalitet og lækre smagsoplevelser. Du kan finde gode kaffeblandinger fra både Afrika og Syd- og Mellemamerika, som er rig på smag og som har masser af fylde og intensitet.  

 • Estate Coffee

  Estate Coffee er et kaffemærke, der går efter at producere bæredygtig kaffe af allerhøjeste kvalitet. Kaffen købes direkte på den enkelte kaffeplantage og fragtes til Danmark, hvor den ristes på eget kafferisteri med nøje gennemtestede risteprofiler.
  Estate Coffee er kvalitetskaffe uden kompromiser!

 • Farm Mountain

  Har du nogensinde brygget kaffe på de fantastiske kaffebønner med chokolade, karamel, lakrids, rom eller hasselnød fra Farm Mountain? Eller smagt den kold— og håndbryggede og ikke mindst serveringsklare espresso med pebermynte, chokolade, karamel eller rom fra samme firma? Ellers bør du unde dig selv oplevelsen, for her taler vi om virkelig lækker kaffe med stor smag fra en producent, der har som højeste mål altid at levere kaffe af allerfineste kvalitet!

 • Fiorenzato

 • Forever

  Kender du de flotte kander og mælkeskummere fra Forever? Her taler vi om super lækkert design af stempelkander, espressobryggere, mælkekander etc., som ikke alene er indbydende i sit design, men som også er yderst funktionelle og enkle at håndtere. 

Viser 1 - 24 af 58 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder