Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

 BWT

BWT - effektive vandrensende filterkander

Har du meget kalkholdigt vand, eller har du bare fornuftig fokus på, at dit drikkevand skal være så frit for kalk og urenheder, som muligt? Så skulle du prøve at rense vandet i en BWT-filterkande

BWT er Europas førende firma indenfor vandteknologi og tilbyder miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsanlæg til både en lang række industrier, til hotel- og restaurationsbranchen, til sundhedsvæsenet og til private forbrugere.

Læs mere

BWTs mission


“BWT - For You and Planet Blue” er slagordene, der udtrykker BWT’s mission om udvikling af miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingssystemer og -tjenester til både industri og private forbrugere over hele kloden. Målet er at levere den absolut bedste vandbehandling, som kan give maksimal sikkerhed, hygiejne og sundhed i forbindelse med brugen af vand i både private husholdninger og i industri og erhverv. Vandbehandlingsmetoderne er miljøvenlige og økonomiske, og firmaets produkter er resultatet af mange års løbende forskning og udvikling.


Forskning og udvikling


For BWT er det vigtigt at kunne tilbyde produkter, der kan sikre den absolut bedste vandkvalitet, både når det gælder almindeligt drikkevand og brugsvand til f.eks. filterkander og kaffemaskiner, og når der er tale om indsutrielt vand til eksempelvis dampovne. Derfor søger man i BWTs innovationscentre løbende at forske i, udvikle og optimere forskellige vandbehandlingsprocesser - som filtrering, ionbytning, blødgøring, afkarbonisering, dampgenerering, destillation, elektrolyse etc.


Det bedste husholdningsvand 


I Danmark har vi almindeligvis godt postevand. Det kan dog i nogle områder være meget kalkholdigt, og dette medfører, at man alt for let får tilkalkede rør, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, elkedler, varmtvandsbeholdere, kaffemaskiner, vandhaner, brusehoveder m.v. Dertil kommer, at mange finder smagen af meget kalkholdigt drikkevand direkte ubehagelig. BWT tilbyder produkter, der sikrer super vandkvalitet, til både husholdningsapparater, i bruser og bad, i rør, i opvarmningssystemer, til solfangere - og ikke mindst til at drikke.


Filterkanden Magnesium Mineralizer


Hos NORU forhandler vi BWTs virkelig effektive filterkande Magnesium Mineralizer, der laver urent og/eller kalkholdigt postevand om til dejligt velsmagende og rent drikkevand! Filterkanden rummer blandt andet et udskifteligt filter, der renser både kalk og eventuelle andre urenheder fra drikkevandet og samtidig tilfører magnesium til vandet. Filteret kan rense op til 120 liter vand, hvorefter det bør udskiftes. Hos NORU anbefaler vi dog, at filteret i hvert fald skiftes efter 4 ugers brug - uanset om du har nået at rense 120 liter vand dermed eller ej. Filterkanden er i øvrigt udstyret med et digitalt display i kandens låg, og deraf kan ses, hvor mange påfyldninger af vand, der har været foretaget med det eksisterende filter, ligesom displayet fortæller, hvornår det er tid til at skifte filter. Når filteret skiftes, nulstiller man nemt displayet i låget.


Hvis du bruger filterkanden til det vand, du anvender i eksempelvis elkedel og kaffemaskine, undgår du at skulle afkalke disse apparater, ligesom levetiden på dem forlænges i væsentlig grad! Der er altså - udover de sundhedsmæssige og miljømæssige gevinster - også økonomiske fordele ved at filtrere sit postevand inden brug!


BWTs filterkande Magnesium Mineralizer rummer 2,7 liter vand, passer ind i de fleste køleskabslåger og kan i øvrigt rengøres i opvaskemaskine.


Hos NORU forhandler vi naturligvis også filtre til din BTW Magnesium Mineralizer.


Derfor skal du købe dine varer hos NORU


Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 


Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.


Levering


Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.


Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.


Afhentning af dine varer ved vores lager


Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mindre

Ingen varer fra denne producent.