Alle varer fra brand BWT

Har du meget kalkholdigt vand, eller har du bare fornuftig fokus på, at dit drikkevand skal være så frit for kalk og urenheder, som muligt? Så skulle du prøve at rense vandet i en BWT-filterkande

BWT er Europas førende firma indenfor vandteknologi og tilbyder miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsanlæg til både en lang række industrier, til hotel- og restaurationsbranchen, til sundhedsvæsenet og til private forbrugere.

Læs mindre

BWTs mission

“BWT - For You and Planet Blue” er slagordene, der udtrykker BWT’s mission om udvikling af miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingssystemer og -tjenester til både industri og private forbrugere over hele kloden. Målet er at levere den absolut bedste vandbehandling, som kan give maksimal sikkerhed, hygiejne og sundhed i forbindelse med brugen af vand i både private husholdninger og i industri og erhverv. Vandbehandlingsmetoderne er miljøvenlige og økonomiske, og firmaets produkter er resultatet af mange års løbende forskning og udvikling.

Forskning og udvikling

For BWT er det vigtigt at kunne tilbyde produkter, der kan sikre den absolut bedste vandkvalitet, både når det gælder almindeligt drikkevand og brugsvand til f.eks. filterkander og kaffemaskiner, og når der er tale om indsutrielt vand til eksempelvis dampovne. Derfor søger man i BWTs innovationscentre løbende at forske i, udvikle og optimere forskellige vandbehandlingsprocesser - som filtrering, ionbytning, blødgøring, afkarbonisering, dampgenerering, destillation, elektrolyse etc.

 

Det bedste husholdningsvand 

I Danmark har vi almindeligvis godt postevand. Det kan dog i nogle områder være meget kalkholdigt, og dette medfører, at man alt for let får tilkalkede rør, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, elkedler, varmtvandsbeholdere, kaffemaskiner, vandhaner, brusehoveder m.v. Dertil kommer, at mange finder smagen af meget kalkholdigt drikkevand direkte ubehagelig. BWT tilbyder produkter, der sikrer super vandkvalitet, til både husholdningsapparater, i bruser og bad, i rør, i opvarmningssystemer, til solfangere - og ikke mindst til at drikke.

Filterkanden Magnesium Mineralizer

Hos NORU forhandler vi BWTs virkelig effektive filterkande Magnesium Mineralizer, der laver urent og/eller kalkholdigt postevand om til dejligt velsmagende og rent drikkevand! Filterkanden rummer blandt andet et udskifteligt filter, der renser både kalk og eventuelle andre urenheder fra drikkevandet og samtidig tilfører magnesium til vandet. Filteret kan rense op til 120 liter vand, hvorefter det bør udskiftes. Hos NORU anbefaler vi dog, at filteret i hvert fald skiftes efter 4 ugers brug - uanset om du har nået at rense 120 liter vand dermed eller ej. Filterkanden er i øvrigt udstyret med et digitalt display i kandens låg, og deraf kan ses, hvor mange påfyldninger af vand, der har været foretaget med det eksisterende filter, ligesom displayet fortæller, hvornår det er tid til at skifte filter. Når filteret skiftes, nulstiller man nemt displayet i låget.

Hvis du bruger filterkanden til det vand, du anvender i eksempelvis elkedel og kaffemaskine, undgår du at skulle afkalke disse apparater, ligesom levetiden på dem forlænges i væsentlig grad! Der er altså - udover de sundhedsmæssige og miljømæssige gevinster - også økonomiske fordele ved at filtrere sit postevand inden brug!

BWTs filterkande Magnesium Mineralizer rummer 2,7 liter vand, passer ind i de fleste køleskabslåger og kan i øvrigt rengøres i opvaskemaskine.

Hos NORU forhandler vi naturligvis også filtre til din BTW Magnesium Mineralizer.

Læs mere
Viser 1 - 2 af 2 varer
Viser 1 - 2 af 2 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder