Økologisk te

Tebusken er en af de mest sprøjtegiftede planter, som vi indtager. Samtidig kommer det meste te fra Kina, som ikke ligefrem er kendt for at have stramme regler på området.

Derfor er det vigtigt altid at vælge en økologisk te så vidt muligt.

Med økologisk te undgår du blandt andet en masse uønsket kemi i kroppen. Vi har gjort det let for dig at finde din yndlings te og stadig vælge økologi, bæredygtighed og en smagsoplevelse i top. Vi sørger for at du får den allerhøjeste kvalitet af økologisk te til fornuftige priser.

Du finder både økologisk grøn te, økologisk sort te, økologisk hvid te og økologisk Chai te fra Chaplon Tea, Pukka og Clipper her på siden.

Se vores kæmpe udvalg af økologisk te nedenfor.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvorfor økologisk te?

Danskerne vælger i højere og højere grad økologi. Og det er der en grund til. Det er ikke tilfældigt at flere og flere rækker ud efter de økologiske jordbær og vælger økologisk vin, økologisk fisk og sågar økologisk shampoo. Så hvorfor skal din te ikke også være økologisk?

Jo, det mener vi sådan set også at den helst skal være.

Tebusken bliver sprøjtet til med kemi i produktionen af te, hvilket de fleste af os godt kan blive enige om hverken er godt for dig, som skal drikke teen efterfølgende, eller miljøet. For slet ikke at tale om de mennesker, som har deres daglige gang på te plantagerne.

Økologisk te har også generelt en bedre smag, højere kvalitet og sundere effekt på dig end den ikke-økologiske te. Vi kan faktisk ikke komme på et eneste argument for ikke at vælge økologisk te. Kan du?

Når du køber din te hos NORU, sørger vi for at gøre det let for dig at vælge økologisk, bæredygtigt og høj kvalitet. Og så endda til fornuftige priser. 

Køb økologisk te hos NORU

Hos NORU gør vi vores bedste for altid at vælge leverandører med produkter til dig, som er økologiske og fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler. Læs blandt andet om: 

Chaplon te - som er økologisk te dyrket uden kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, med højt fokus på en positiv og bæredygtig udvikling på Sri Lanka, hvor teen dyrkes.

Clipper te - som ikke indeholder en eneste kunstig ingrediens og altid er økologisk te dyrket under Fair Trade principperne.

Pukka te - som er 100% økologisk, fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler og såvidt muligt dyrket under Fair Trade principperne.

David Rio Chai, som bruger USDA-certificerede økologiske krydderier - og som iøvrigt er glutenfri, laktosefri, fri for GMO, fri for hydrogenerede olier og fri for transfedt.

Alle ovenstående brands har vi nøje udvalgt til dig, så du kan købe kvalitetsbevidst og med god samvittighed her hos NORU.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom