Økologisk te

Her får du økologisk te i allerhøjeste kvalitet. Med økologisk te undgår du blandt andet en masse uønsket kemi i kroppen.

Vi har gjort det let for dig at finde din yndlings te og stadig vægte økologi, bæredygtighed og smagsoplevelsen højt. Med økologisk te fra Chaplon Tea, Pukka, Clipper og vores eget mærke NORU, kan du finde en bred vifte af s...

Læs mindre

Her får du økologisk te i allerhøjeste kvalitet. Med økologisk te undgår du blandt andet en masse uønsket kemi i kroppen.

Vi har gjort det let for dig at finde din yndlings te og stadig vægte økologi, bæredygtighed og smagsoplevelsen højt. Med økologisk te fra Chaplon Tea, Pukka, Clipper og vores eget mærke NORU, kan du finde en bred vifte af smagsvarianter indenfor grøn te, sort te, hvid te og rooibush te.

Hvorfor økologisk te?

Danskerne vælger i højere og højere grad økologi. Og det er der en grund til. Det er ikke tilfældigt at flere og flere rækker ud efter de økologiske jordbær og vælger økologisk vin, økologisk fisk og sågar økologisk shampoo. Så hvorfor skal din te ikke også være økologisk?

Jo, det mener vi sådan set også at den helst skal være.

Tebusken bliver sprøjtet til med kemi i produktionen af te, hvilket de fleste af os godt kan blive enige om hverken er godt for dig, som skal drikke teen efterfølgende, eller miljøet. For slet ikke at tale om de mennesker, som har deres daglige gang på te plantagerne.

Økologisk te har også generelt en bedre smag, højere kvalitet og sundere effekt på dig end den ikke-økologiske te. Vi kan faktisk ikke komme på et eneste argument for ikke at vælge økologisk te. Kan du?

Når du køber din te hos NORU, sørger vi for at gøre det let for dig at vælge økologisk, bæredygtigt og høj kvalitet. Og så endda til fornuftige priser. 

Køb økologisk te hos NORU

Hos NORU gør vi vores bedste for altid at vælge leverandører med produkter til dig, som er økologiske og fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler. Læs blandt andet om: 

Chaplon te og NORU te - er økologisk te dyrket uden kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, med højt fokus på en positiv og bæredygtig udvikling, hvor teen dyrkes.

Clipper te og Pukka te - er 100% økologisk, fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler og er såvidt muligt dyrket under Fair Trade principperne.

Alle ovenstående brands har vi nøje udvalgt til dig, så du kan købe kvalitetsbevidst og med god samvittighed her hos NORU.

Læs mere
per side
Viser 1 - 100 af 230 varer
Viser 1 - 100 af 230 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder