Kaffetragt i grå porcelæn til 4 kopper fra Kinto

Kaffetragt i porcelæn, grå, 4-kops

Kinto
30-62-24

Bryg ekstrem lækker kaffe med denne flotte porcelæns kaffetragt fra japanske Kinto.
Du opnår en virkelig god aroma når du brygger med denne tragt. Passer perfekt til Kintos øvrige Slow Brew sortiment.
Helt perfekt til når du skal brygge 4 kopper velsmagende kaffe.

Kaffetragten er også den helt rigtige gave til en kaffe elsker, der gerne vil gøre sin brygning af kaffe endnu bedre! Og skulle tragten ikke falde i modtagerens smag, er der gratis ombytning uden tidsbegrænsning.

184,00 kr.

Beskrivelse

Med denne stilrene kaffetragt i porcelæn kan du lave den bedste slow brew coffee. Tragten har et råt og robust udtryk, og når den er i brug, spredes den skønneste duft af friskbrygget kaffe i rummet.

Tragten er designet således, at den øverste kant ikke bliver varm, og dermed kan den holdes uden håndtag. Tragten kan desuden bruges i mikrobølgeovn og gå i opvaskemaskine.

Denne kaffetragt er lavet til 4 kopper lækker kaffe - der går ca. 125 ml på én kop.

Lidt tips til din kaffe brygning

Du opnår klart det bedste resultat, hvis du varmer tragten før du skal brygge kaffe. Det er bare at hælde varmt vand i den - og ud igen. På samme måde kan du også forberede smagen på kaffen, hvis du lige gennemvæder kaffefilteret inden du hælder kaffen op. Det behøver dog ikke være med kogende vand, men bare koldt vand så du ikke brænder fingrene.

Når du varmer tragten op før kaffebrygning, sørger du for at dine kaffebønner har den optimale temperatur. Hvis du hælder kaffen op i en kold tragt, vil kaffe blive varm alt for hurtigt og det går ud over smagen. En jævn opvarmning af kaffen er meget bedre, og du vil helt klart opnå de mest optimale brygge forhold.
Og så er det ellers bare med at hælde dine kværnede yndlings kaffebønner op i filteret og overhælde dem med varmt vand. Vandet skal helst være omkring 90° varmt. Hvis du bruger spil-kogende vand, risikerer du at din kaffe vil få en brændt bi smag. Så synes du ikke kaffen smager helt som den skal, så lad dit kogende vand køle lidt af før du hælder det over tragten.
Hæld vandet rundt i små cirkler over kaffetragten og nyd den dejlige duft af kaffe der breder sig, mens vandet langsomt trækker gennem dine kaffebønner.

Tragtens specifikationer:

  • Diameter: 120 mm
  • Højde: 90 mm
  • Materiale: Porcelæn
  • Kan anvendes i mikrobølgeovn
  • Kan gå i opvaskemaskine 

Vil du gerne stifte bekendtskab med den vidunderlige Slow Brew bryggemetode, så har vi samlet hele vores fantastiske udvalg til dig lige her. Du kan se vores store udvalg af kaffetragte, kaffefiltre og kaffekander - som udover at være fra Kinto også er fra Hario, RIG-TIG og Bloomingville. Er du på jagt efter andet fra Kinto? Så finder du hele udvalget her.

Produktoplysninger

Materiale
Porcelæn
Ovn
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Grå

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)