Sæbe

Din hud har brug for både vask, pleje og fugt året rundt. I sommerperioden kan huden være ekstra sårbar på grund af effekten fra solens skadelige UV-stråler, og i vinterhalvåret kan den kolde luft udtørre huden. Derfor har du brug for sæbeprodukter, der både renser ordentligt og ikke udtørrer huden yderligere.
Her på siden finder du lækre plejende sæber til både voksne og børn".
Viser 1-13 af 13 element(er)

Hos NORU kan du få lækker pleje til huden - også selvom netop din hud har brug for noget særligt! Du kan eksempelvis vælge håndsæber, som er tilsat plejende olie, så de også kan anvendes på udtørret eller følsom hud. Det er noget, som de fleste vil have stor gavn af - især i perioder, hvor huden udsættes for vind, kulde og hyppig håndvask. 

Lækre sæber til alle

Vælg 100% naturlige og økologiske håndsæber

Det er håndvask, der er det allerbedste forsvar mod bakterier og vira! Hyppig håndvask kan dog udtørre huden på både over- og underhænder, og det kan føre til kløende og sviende gener hos både små og store medlemmer af husstanden.

Når du vil sikre dig, at både voksne og børn kan få vasket hænder på den mest hygiejniske måde og samtidig kan undgå udtørring af huden på hænderne, skal du vælge økologiske håndsæber. Du kan hos NORU vælge mellem mange forskellige milde, velduftende og rensende produkter til den daglige håndvask. Produkterne er fremstillet uden parabener, kunstige farvestoffer og parfume. Det gør dem til det perfekte valg til dig, der har tendens til overfølsomhed på udsatte områder af kroppen.

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til håndsæbe. Mens nogle foretrækker sæbe i fast form, er andre mere til den flydende udgave. Uanset hvilken form og duft du er til, finder du populære favoritter hos NORU.

Fugtgivende kropssæbe

Ligesom hænderne har brug for at blive rengjort for bakterier og snavs, er det samme tilfældet med kroppen. Når du køber rense- og plejeprodukter til kroppen, kan det i øvrigt i mange tilfælde være en fordel at vælge større emballager, der er designet med en praktisk pumpe. Disse gør det let og smidigt for dig at pumpe den mængde produkt ud, som du har brug for.

Alle hudplejeprodukter hos NORU leveres i dekorative og moderne emballager, så du kan have dem stående fremme på badeværelset, og med de naturlige og økologiske ingredienser i de sunde kropssæber får huden den bedste pleje og behandling.

Den store fordel ved at vælge sunde kropssæber er, at indholdet er meget drøjt i brug. Du behøver ikke pumpe mere end et par gange for at få en tilstrækkelig mængde ud til rengøring af hele kroppen. 

Køb shampoo til hele familien til skarpe priser

For mange par og familier har det stor betydning at kunne købe sunde og allergivenlige shampooer til budgetvenlige priser.

Shampoo hører til de personlige plejeprodukter, som de fleste af os anvender enten dagligt eller hver anden dag. Det behøver dog ikke være en stor udskrivning på kontoen at købe forskellige shampooer til de forskellige familiemedlemmer. Alle hud- og hårplejeprodukter hos NORU sælges nemlig til konkurrencedygtige priser. Og du kan med fordel købe flere produkter ad gangen, så du er sikker på, at hvert enkelt familiemedlem får netop det produkt, som passer bedst til ham eller hende.

Lider du selv eller dit barn af allergi, skal du vælge økologiske shampooer, der er fremstillet af lutter naturlige ingredienser.