Gaver og gaveæsker

Er du også træt af de traditionelle vingaver og købmandskurve? Så er NORUs kaffe- og tegaver lige noget for dig! Her kan du finde vores udvalg af gaveæsker til både ham og hende. Vi pakker flot ind og skriver også gerne et personligt kort, hvis du f.eks. ønsker at sende gaven direkte til vedkommende. Og dette gør vi IKKE kun på nedenstående gave...

Er du også træt af de traditionelle vingaver og købmandskurve? Så er NORUs kaffe- og tegaver lige noget for dig! Her kan du finde vores udvalg af gaveæsker til både ham og hende. Vi pakker flot ind og skriver også gerne et personligt kort, hvis du f.eks. ønsker at sende gaven direkte til vedkommende. Og dette gør vi IKKE kun på nedenstående gaveæsker. Alt på NORUs hjemmeside kan vælges som gave, bare skriv i bestillingen om du ønsker indpakning mv., så skal vi nok sørge for, at gøre det hele klar til dig.

Har du svært ved at vælge, så kan du også vælge at give et gavekort til NORU. Så kan din heldige modtager selv vælge imellem vores kæmpe udvalg af kvalitets- kaffe og te, chai, chokolade, karameller, andre søde sager og meget mere!

Læs mere

Under kategorier

 • Personlig firmagave...

  Giv dine samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere en velsmagende gave med virksomhedens eget tryk eller logo. Med en firmagave fra NORU forkæler du din modtager med kaffe eller te samt chokolade og andre lækkerier - alt sammen af højeste kvalitet.

  Vores firmagaver kommer i tre forskellige størrelser: Lille, mellem og stor. Du vælger selv, om gaven skal indeholde lækker kvalitetskaffe eller økologisk Chaplon te ud over de andre gode sager. Uanset hvilken løsning, du vælger, har du mulighed for at sætte din virksomheds præg på gaven med påtrykt logo og tekst på label (maks. 3 linier plus logo). Firmagaven pakkes ind med gavepapir, bånd og masser af kærlighed. Brug gaven som julegave - det er din garanti for, at du siger tak for året, der gik med en personlig og unik gave.

  Se mere her og få styr på gaveindkøb til samarbejdspartnere, medarbejdere eller forretningsforbindelser allerede i dag. Firmagaver fra NORU er din garanti for at vise din taknemmelighed med en gave med personligt præg.

  En personlig firmagave, der vil blive husket

  Sig tak for indsatsen, det gode samarbejde - eller ønsk glædelig jul med en unik og personlig firmajulegave. NORUs udvalg af gaver er den perfekte måde at vise, at du værdsætter dine leverandører, kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, medarbejdere eller andre, der har gjort en forskel for din virksomhed.

  Med vores sortiment af firmagaver forkæler du ikke kun modtageren med et væld af lækkerier. Du viser også, hvem I er som virksomhed, og hvad I står for. Samtlige gaveløsninger bærer nemlig et personligt præg, så din gave ikke bare bliver endnu en i mængden. 

  Samtidig har du mulighed for at få påtrykt dit logo samt et valgfrit budskab på en label, som vil pryde gaven og promovere dit firma på en og samme tid.

  Praktisk om NORUs firmajulegaver:

  • Få påtrykt dit firmas logo på gaven sammen med maks. 3 liniers tekst på label.
  • Vælg mellem tre forskellige størrelser: Lille, mellem og stor.
  • Vælg selv om du vil give en firmagave med kaffe eller te.
  • Vi leverer op til 10 stk gaver fra dag til dag ved bestilling inden kl 16 - ved større bestillinger må påregnes en smule længere levering.

  Tag et kig på udvalget her på siden og find den firmajulegave, du ønsker at glæde dine modtagere med.

  Giv en firmagave, du selv har lyst til at pakke op

  Det er ingen hemmelighed, at gaver spreder glæde og varme - både for giveren og modtageren. Det er en rigtig god måde for en virksomhed at vise anerkendelse for en god indsats eller værdsættelse af et godt samarbejde - og selvfølgelig med en julegave ønske tak for året, der er gået.

  Står du for indkøb af firmaets julegaver, ved du nok godt, at udvalget er kæmpestort. Det kan mildest talt være en jungle at finde den firmagave, der sender det budskab, I ønsker at blive forbundet med.

  Du skal vælge at indkøbe årets firmajulegaver hos NORU, hvis du ønsker at runde året af med at sige tak og god jul på en personlig måde. Hos os finder du ikke de mere traditionelle og anonyme firmagaver. Tværtimod får du en gave med et unikt og personligt præg, smukt indpakket i gavepapir og bånd. Kort sagt: En gave, du gerne selv vil pakke op.

  Vidste du…

  At du i alle NORUs firmagaver finder en æske med chokolade samt de lækreste karameller? Ud over god kaffe eller Chaplon te selvfølgelig. Og i den mellemstore og store julegave finder du oven i lækkerierne bomuldsklude af den fineste kvalitet. Se mere om indholdet i gaverne ved at klikke dig ind og læse mere ovenfor.

 • Personlige gaver

  Vælg den helt rette personlige gave

  Du kan vælge mellem gaver i tre forskellige størrelser: Lille, mellem og stor. På den måde har vi altid en gave, der passer til lejligheden.

  Vælg selv om du vil give en personlige gave med kaffe, te eller varm kakao. Den varme kakao med skumfiduser fås kun i en størrelse.

  Tilføj en personlig hilsen til din gave! Du vælger selv, hvad der skal stå. Du skriver blot din hilsen i kommentarfeltet, når du betaler, så sørger vi for at du får et håndskrevet kort på din gave.

  Vi har udvalgt nogle af vores yndlings brands til gaverne, nemlig Chaplon te, Chokolet chokolade og karameller fra Karamelleriet.

  Lidt for sent ude med at købe gaver?

  Det kender vi godt. Det kan ske for selv den bedste, og derfor har vi gjort det let for dig at finde en luksuriøs og lækker gave, som du selv ville elske at få.

  Men vi gør også vores bedste for at din gave, når hurtigt frem. Det betyder at hvis du bestiller din personlige gave inden kl. 16, så sender vi den afsted med postvæsnet samme dag!

  Du er altid velkommen til at ringe til vores Kundeservice, hvis du er i tvivl om noget på: 42 42 11 15.

  Gaveideer fra NORU:

  Afhængig af hvem du skal give en gave og hvad anledningen er, så har vi her et par forslag, hvis du har svært ved at beslutte dig.

  Lige meget hvilke gaver du vælger, er vi sikre på at din modtager bliver ellevild. Men sørg evt. lige for at finde ud af om personen er mest en te- eller kaffe drikker ;-)

  Her er et par hurtige tips til, hvilke gaver du kan vælge hvornår:

  Fødselsdagsgave til et nært familiemedlem: Kaffegave - medio eller Tegave - medio.

  Værtindegave: Tegave - chico, Kaffegave - chico eller gavekort til NORU.

  Gave til din kæreste eller partner: Tegave - grande eller Kaffegave - grande.

  “Undskyld-jeg-glemte-vores-aftale” - gave: Kaffegave - chico.

  Barselsgave: Varm kakao med skumfiduser.

  Bryllupsgave: Tegave - grande eller Kaffegave - grande.

  “Tusind-tak-for-hjælpen” - gave: Kaffegave - medio eller Kaffegave - chico, afhængig af hvor glad du er for hjælpen ;-)

  Gave til Valentinsdag: Find den her.

  Husk at tilføje en personlig hilsen, når du betaler, lige meget hvilken gave, du vælger til den heldige modtager.

  Det vil gøre ham eller hende, der får gaven ekstra glad, tør vi godt love!

 • Mors dag

  Det er Mors Dag én eneste dag hvert år - den 2. søndag i maj - og hvorfor ikke benytte sig af lejligheden til at forkæle sin mor lidt ekstra på netop denne dag? Uanset om man er vant til at fejre sin mor på Mors Dag eller normalt slet ikke gør sig i dét, lægger dagen i hvert fald op til lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse! 

  Hvordan med netop din mor - skal hun ikke også forkæles med eksempelvis god kaffe eller te, med en lækker flaske eller måske med spændende nyt udstyr til brygning eller servering af rigtig god te eller kaffe? 

  Historien

  I mange lande verden over har man tradition for at fejre Mors Dag. Fejringerne er dog vidt forskellige, og dagen fejres også på vidt forskellige datoer i de enkelte lande. I Danmark er det de seneste 100 år blevet skik at fejre Mors Dag den 2. søndag i maj måned hvert år!

  Det er en udbredt misforståelse, at skikken med Mors Dag er en kommerciel opfindelse! Den opstod oprindelig i slutningen af 1800-tallet i USA på baggrund af et initiativ fra en amerikansk kvindelig forfatter og kvindevalgrets-forkæmper, der syntes, at man - i hvert fald en enkelt dag om året - burde have fokus på mødre og på fred. Senere blev det en fejring, der i endnu højere grad kom til at handle om at ære alle husmødre for deres store arbejdsindsats i dagligdagen.

  Allerede i 1914 blev dagen en officiel helligdag i USA. Så vidt er det dog aldrig kommet i Danmark, men i rigtig mange familier vælger man alligevel i større eller mindre grad at markere dagen ved at give familiens mødre lidt ekstra opmærksomhed og en gave på Mors Dag.

  Fejring af Mors Dag

  Mors Dag er altså ikke en officiel helligdag i Danmark, men mange synes alligevel, at det er en fin anledning til lige at få givet sin mor den dér ekstra opmærksomhed, som ofte glemmes i hverdagen. Det kan man jo gøre på rigtig mange forskellige måder, men prøv også at kaste et blik på NORUs dejlige forslag til Mors Dags gaver længere nede på denne side!

  Hos NORU har vi et godt og varieret udvalg af produkter, der egner sig særlig godt som gaver til Mors Dag! Og så har vi endda også færdigpakkede gaveæsker, ligesom vi har gjort det muligt og nemt for dig selv at sammensætte en fint indpakket gave med hilsen til netop din mor! 

  Hvis du helst selv vil sammensætte gaven til din mor, vælger du simpelthen en af vores lækre gavekasser og tilføjer derefter de skønne produkter, som du gerne vil have pakket i kassen. Vi pakker det hele ind i cellofan og sørger for, at din personlige hilsen til din mor også skrives på et kort, der lægges ved gaven. Alternativt kan du blot vælge de varer, som du gerne vil give i Mors Dags gave og så vælge “Gaveindpakning”, når du skal betale. Også her kan du sagtens få en personlig hilsen med din gave!

  Skal din Mors Dags gave sendes direkte til din mor? Det klarer vi også nemt. Når du bestiller, skal du blot vælge “Alternativ leveringsadresse”, skrive din mors adresse i felterne, og så sørger vi for, at din gave sendes direkte til hende. Nemmere kan det næsten ikke være.

 • Fars dag

  Det er kun Fars Dag een gang hvert år - den 5. juni, hvor vi også fejrer Grundlovsdag! Uanset om man giver sin far (eller andres fædre) gaver eller slet ikke har lyst til dette, lægger dagen i hvert fald op til forkælelse!

  Hvordan med din far - skal han forkæles med ekstra god kaffe eller te , med en god flaske eller måske med spændende nyt udstyr til brygning af rigtig god te eller kaffe? Ellers tag et kig på NORUs lækre udvalg af søde sager eller se NORUs meget indbydende Fars Dags sæt med hverdagsluksus, som en sød far kun kan blive glad for!

  I Danmark er det tradition at fejre Fars Dag den 5. Juni hvert år! Mange tror, at dagen er en kommerciel opfindelse, men faktum er, at den oprindeligt opstod i USA på baggrund af et initiativ fra en privat kvinde.

  Historien

  Fars Dags traditionen startede, da Mrs. Sonora Louise Dodd fra Spokane i Washington - og altså ikke vinhandlerne, som ellers hyppigt antaget - i 1910 indførte dagen, fordi hun havde et brændende ønske om at fejre fædre en fast dag hvert år, ligesom mødre allerede blev fejret på Mors Dag. Mrs. Dodd ønskede, at dagen skulle fejres den 5. juni hvert år, fordi hendes egen far havde fødselsdag denne dag, men i stedet kom det første arrangement, som blev støttet af såvel YMCA, en amerikansk forening af præster og diverse aviser, til at ligge den 19. juni, da denne dato passede de øvrige arrangører bedre.

  Meget hurtigt vandt idéen om at fejre fædre en hel dag hvert år indpas, og selv præsident Wilson fejrede dagen med sin familie i 1916, ligesom præsident Coolidge ni år senere - i 1925 - valgte at tilbyde støtte til alle amerikanske stater, som ville markere dagen offentligt. Mange år senere - i 1956 - valgte den amerikanske Kongres officielt at anerkende mærkedagen, og 10 år efter blev dagen af præsident Johnson gjort til officiel “Fars Dag”. Dog gik der endnu seks år, før præsident Richard Nixon i 1962 gjorde tredie søndag i juni til officiel helligdag i USA.

  I Danmark adopterede man i 1935 ideen om fejring af en årlig mærkedag for fædre, efter at man allerede i 1931 havde taget mærkedagen til sig i Sverige. I Danmark valgte man dog at fejre dagen hver år den 5. Juni, hvor det oprindeligt var Mrs. Dodds tanke, at den skulle fejres. I de øvrige nordiske lande fejres dagen i midten af november af kommercielle hensyn.

  Fejring

  Fars Dag er ikke en officiel helligdag i Danmark, men da den ligger samme dag som Grundlovsdag, er der tale om en dato med megen festivitas landet over. Måske endda så meget, at Fars Dag har det med at drukne en smule i fejringen af Grundloven.

  Mærkedagen har i Danmark aldrig vundet nær så meget indpas som Mors Dag. Man mener, at det kan skyldes, at fejringen af Mors Dag i Danmark tidligere i vidt omfang opfattedes som en fejring ikke alene af mødre, men måske i særdeleshed af husmødre, som måske ikke ellers fik så stor anerkendelse for deres indsats i dagligdagen. I dag, hvor kønsrollerne er noget anderledes, fordi kvinder i høj grad er kommet på arbejdsmarkedet, og mænd i større omfang nu deltager i det huslige arbejde i hjemmet, vil mange nok mene, at det er oplagt også at gøre lidt mere ud af Fars Dag.

  Man kan jo forkæle sin far på mange måder, men prøv også at kaste et blik på NORUs dejlige fars Dags kits!

per side
Viser 1 - 24 af 29 varer
Viser 1 - 24 af 29 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder