Gaver og gaveæsker

Er du også træt af de traditionelle vingaver og købmandskurve? Så er NORUs kaffe- og tegaver lige noget for dig! Her kan du finde vores udvalg af gaveæsker til både ham og hende. Vi pakker flot ind og skriver også gerne et personligt kort, hvis du f.eks. ønsker at sende gaven direkte til vedkommende. Og dette gør vi IKKE kun på nedenstående gave...

Læs mindre

Er du også træt af de traditionelle vingaver og købmandskurve? Så er NORUs kaffe- og tegaver lige noget for dig! Her kan du finde vores udvalg af gaveæsker til både ham og hende. Vi pakker flot ind og skriver også gerne et personligt kort, hvis du f.eks. ønsker at sende gaven direkte til vedkommende. Og dette gør vi IKKE kun på nedenstående gaveæsker. Alt på NORUs hjemmeside kan vælges som gave, bare skriv i bestillingen om du ønsker indpakning mv., så skal vi nok sørge for, at gøre det hele klar til dig.

Har du svært ved at vælge, så kan du også vælge at give et gavekort til NORU. Så kan din heldige modtager selv vælge imellem vores kæmpe udvalg af kvalitets- kaffe og te, chai, chokolade, karameller, andre søde sager og meget mere!

Læs mere
Viser 1 - 32 af 32 varer
Viser 1 - 32 af 32 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder