Filtrér produkter

Pris
65kr - 289kr

Brands

Alle varer fra brand KAV

NORU forhandler en række skønne KAV-produkter i dekorative dåser og af højeste kvalitet. Det varierede udvalg omfatter både skøn krydret Chai Latte, smagsrigt kakaopulver og en super lækker kaffebaseret Frappe, der også kan anvendes til is-kaffe og varme drikke. Alle KAVs produkter er non-GMO, økologiske og glutenfri, og den californiske virksomhed er halal-, kosher- og Fairtrade-certificeret.

Læs mindre

Hvad er KAV?

KAV er en amerikansk virksomhed med base i San Bernadino i Californien. Firmaet blev grundlagt af Tak Lam, der allerede ved etableringen havde mere end tyve års erfaring fra den amerikanske fødevareindustri, hvor han også var beskæftiget med produktion af læskedrikke.

I KAV er man meget dedikeret i sine forpligtelser overfor The Global Food Safety Initiative (GFSI), der er et globalt industri-samarbejde til styrkelse af fødevare-sikkerhed. Der er tale om et sæt fælles standarder for håndtering, produktion og lagring af fødevarer på måder, så man hindrer spredning af eventuelle sygdomme via disse. KAV er desuden Fairtrade-mærket, non-GMO-verificeret samt halal- og kosher-certificeret, og firmaets produkter er økologiske og glutenfri - og nogle endda veganske.

 

Hvilken KAV drik skal jeg vælge?

NORU forhandler fire forskellige slags krydret Chai Latte, tre smagsrige kakaopulvere og en enkelt Frappe fra KAV. Produkterne, der produceres i en lang række forskellige lande verden over (blandt andet i Danmark) spænder i smag og duft fra det fyldige og eksklusive over det eksotiske og til det forfriskende og lette - der er kort sagt noget for enhver smag! 

Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix - Enestående lækkert kaffe-mix, der kan anvendes både til Frappe, is-kaffe og til varme drikke. 

Chai Latte Rich Spice - Kraftig, fyldig og krydret Chai Latte med sort og grøn te samt klassiske Chai krydderier, der kan drikkes både varm og kold, og har en næsten helt eventyrlig smag og duft.

Chai Latte East Indian Spice - Super let og forfriskende Chai Latte med sort te og dejligt milde øst-indiske krydderier.

Chai latte Green Tea - Yderst velsmagende Chai Latte med grøn te og traditionelle Chai krydderier og honning. Denne Chai Latte har en dejlig afbalanceret aroma og en skøn duft.

Chai Latte Vanilla - Vidunderligt sød og velkrydret Chai Latte med vanilje, honning og mere klassiske Chai krydderier. Med denne Chai Latte får man en næsten himmelsk aroma til sine smagsløg! 

Hot Cacao Truffle Mix - Fortræffeligt kakaopulver til klassisk varm kakao med intens smag af den lækreste chokoladetrøffel. Nyd den evt. med skumfiduser eller med flødeskum og lidt høvlet lækker chokolade på toppen.

Hot Cacao White Chocolate -  Et virkelig spændende kakaopulver med sød, rund og mild smag af hvid chokolade, når det er allerbedst. Drik den evt. med vaniljeis eller lidt flødeskum og høvlet hvid chokolade på toppen.

Hot Cacao French Vanilla - Rigtig godt kakaopulver til varm kakao med fyldig smag og et helt vidunderligt touch af fransk vanilje. Drik den gerne med flødeskum og lidt vaniljesukker på toppen - eller med søde små pastelfarvede skumfiduser!

 

Velbekomme!

Læs mere
Viser 1 - 11 af 11 varer
Viser 1 - 11 af 11 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder