KAV

NORU forhandler en række skønne KAV-produkter i dekorative dåser og af højeste kvalitet. Det varierede udvalg omfatter både skøn krydret Chai Latte, smagsrigt kakaopulver og en super lækker kaffebaseret Frappé, der også kan anvendes til is-kaffe og varme drikke. 

Læs mere

Virksomheden KAV


KAV er en amerikansk virksomhed med base i San Bernadino i Californien. Firmaet blev oprindeligt grundlagt af Tak Lam, der allerede ved etableringen havde mere end tyve års erfaring fra den amerikanske fødevareindustri, hvor han var travlt beskæftiget med produktion af læskedrikke.


I KAV er man meget dedikeret i sine forpligtelser overfor The Global Food Safety Initiative (GFSI), der er et globalt industri-samarbejde til styrkelse af fødevare-sikkerhed. Der er tale om et sæt fælles standarder for håndtering, produktion og lagring af fødevarer på måder, så man hindrer spredning af eventuelle sygdomme via disse. KAV er desuden Fairtrade-mærket, non-GMO-verificeret samt halal- og kosher-certificeret, og firmaets produkter er tillige økologiske og glutenfri - og nogle endda veganske. 


KAV-drikkene


KAV producerer mere end 50 forskellige mix til kolde og varme kakao-, te- og kaffedrikke, og hos NORU har vi håndplukket de allerbedste - hvis vi selv skal sige det. Hos os kan du kan stifte bekendtskab med forskellige slags krydret Chai Latte, yderst smagsrige kakaopulvere og Frappé fra KAV. Produkterne, der i dag sælges i en lang række forskellige lande verden over, spænder i smag og duft fra det fyldige og eksklusive over det eksotiske og til det forfriskende og lette - der er kort sagt simpelthen noget for enhver smag! 


Frappé


Frappé er super læskende og sød is-kaffe, der oprindeligt stammer fra Grækenland. Frappé laves traditionelt set på espresso, som rystes eller blendes med masser af sødmælk og isterninger, og sødes med rørsukker, farin eller en god sirup. Det kan dog gøres meget lettere - uden at man derved mister den skønne læskende smag, og KAV har derfor udviklet nogle helt fantastiske frappé-pulvere, som må siges at være nogle af de mest delikate, som kan opdrives. De er lavet på velsmagende ingredienser og er i høj kvalitet. Frappéerne har mange anvendelsesmuligheder, og kan udover til iskaffe også anvendes til varme drikke og desserter. Prøv eksempelvis at servere din frappé som en frappuchino med flødeskum og høvlet chokolade på toppen! Servér den gerne med lidt kaffesirup, hvis du eller dine gæster gerne vil have lidt ekstra smag og sødme i kaffen. Vil du give en rigtig indbydende gave, er en dåse KAV frappépulver også et godt bud - pak den evt. i en gavekurv med et par flotte høje glas, som egner sig perfekt til isafkølet frappé!


Chai


Chai te er helt grundlæggende en blanding af sort - og i nogle tilfælde grøn eller hvid - te og forskellige aromatiske krydderier, der oftest har sin oprindelse i Indien og Pakistan. Krydderierne omfatter almindeligvis ingefær, kardemomme, anis, kanel, laurbærblade, peber og/eller kryddernellike. I vores del af verden drikkes chai mest som Chai Latte eller som Chaichino - altså med en større eller mindre mængde mælk, og KAV har udviklet nogle fantastiske Chai-mix, der gør arbejdet let, og som på samme tid er både super fyldige og bløde og runde i smagen. De er velkrydrede og med en flot balance mellem de klassiske Chai-krydderier og de mere utraditionelle tilsætninger af vanillie, frugt etc. Hos NORU kan vi tilbyde Chai-mixene i forskellige varianter, der blandt andet omfatter en Chai med indiske noter og forskellige andre Chai Latte-mix med klassiske krydderier, med vanillie etc. De fås eventyrligt krydrede, men vi har også varianter, der er mere lette og friske i smagen. Også her er der altså noget for enhver smag - prøv dig frem til din yndlingsvariant. 


  • KAV Chai Latte Rich Spice - Kraftig, fyldig og krydret Chai Latte med sort og grøn te samt klassiske Chai krydderier, der kan drikkes både varm og kold, og har en næsten helt eventyrlig smag og duft.

  • KAV Chai Latte East Indian Spice - Super let og forfriskende Chai Latte med sort te og dejligt milde øst-indiske krydderier.

  • KAV Chai Latte Vanilla - Vidunderligt sød og velkrydret Chai Latte med vanilje, honning og mere klassiske Chai krydderier. Med denne Chai Latte får man en næsten himmelsk aroma til sine smagsløg! 

Matcha


Matcha te er i al enkelhed en meget fint pulveriseret grøn te, der blandt andet indgår som et vigtigt element i klassiske japanske te-ceremonier. Den er delikat bitter i smagen og drikkes i Vesten oftest med varm eller kold mælk. Matcha kræver tid at forberede, og skal det være let, foretrækker mange i stedet at anvende et Matcha Latte pulver af god kvalitet:


  • KAV Matcha - Sød, lækkert cremet og velsmagende Matcha Latte mix, lavet på japansk grøn te og skønne orientalske krydderier. Med dette latte-pulver får du den skønneste Matcha-smagsoplevelse.

Kakao


Færdigblandede kakaopulvere kan være noget af det mest delikate at basere sin varme, søde og intense drik på. Sådan er det med KAVs kakaopulvere, der ikke bare gør det super let at lave en kop hurtig og lækker kakao af høj kvalitet, men som også kan fås med spændende tilsætninger af “ekstra smag” - eksempelvis vanillie, hvid chokolade og chokoladetrøffel. Her er i sandhed noget for den søde tand! Og så bliver KAV-kakao ikke mindre perfekt af at få tilføjet et lille skvæt mørk rom, lidt flødeskum og revet chokolade eller små søde skumfiduser på toppen. Prøv det - det er fantastisk! Servér evt. hele herligheden i et af vores super lækre kvalitets-krus fra Broste Copenhagen - eller i NORUs egne hvide eller sorte chokoladekrus, der rummer lige den rette mængde skøn kakao i forening med flødeskum og anden indbydende topping.


  • KAV Hot Cacao Truffle Mix - Fortræffeligt kakaopulver til klassisk varm kakao med intens smag af den lækreste chokoladetrøffel. Nyd den evt. med skumfiduser eller med flødeskum og lidt høvlet lækker chokolade på toppen.

  • KAV Hot Cacao White Chocolate -  Et virkelig spændende kakaopulver med sød, rund og mild smag af hvid chokolade, når det er allerbedst. Drik den evt. med vaniljeis eller lidt flødeskum og høvlet hvid chokolade på toppen.

  • KAV Hot Cacao French Vanilla - Rigtig godt kakaopulver til varm kakao med fyldig smag og et helt vidunderligt touch af fransk vanilje. Drik den gerne med flødeskum og lidt vaniljesukker på toppen - eller med søde små pastelfarvede skumfiduser!
     

Velbekomme!

Læs mindre
Viser 1 - 10 af 10