Te i løs vægt

Te i løs vægt

Te i løs vægt - i både helt små og helt store mængder

Hos NORU kan du få te i løs vægt i poser af “almindelig” størrelse, og vi kan også tilbyde dig ekstra store poser løs te og te i refill-poser. Vi tilbyder de særligt store poser løs te fra blandt andet Chaplon og Min Yndlings Te, og refill-poser fra de samme brands og fra blandt andet NUTE. ...

Læs mindre

Te i løs vægt - i både helt små og helt store mængder

Hos NORU kan du få te i løs vægt i poser af “almindelig” størrelse, og vi kan også tilbyde dig ekstra store poser løs te og te i refill-poser. Vi tilbyder de særligt store poser løs te fra blandt andet Chaplon og Min Yndlings Te, og refill-poser fra de samme brands og fra blandt andet NUTE. Løs te i poser og æsker af “almindelig” størrelse fås fra blandt andet ovenstående brands, fra Carstensens Tehandel og ikke mindst fra vores eget mærke, NORU. Du kan i øvrigt også erhverve dig små smagspakker NORU te, der kun indeholder 50 gram te, således at du kan prøvesmage forskellige af vores egne teer, inden du investerer i større mængder.

Alle vores teer i løs vægt er af rigtig god kvalitet, og for at bevare alle de fine smagsnuancer i teen, er det vigtigt, at du opbevarer dem i dåser eller glas, som er lufttætte. Hvis du ikke i forvejen har en egnet beholder til din løse te, har vi også et godt udvalg af sådanne - dem kan du se ved at klikke her.

Store poser te i løs vægt

Vores store poser te i løs vægt egner sig især til arbejdspladsen, kollektivet, klinikken, frisørsalonen, caféen, forsamlingshuset og ikke mindst til den store familie og til inkarnerede tedrikkere, der nyder te mange gange dagligt. 

Refill-poser med løs te

Vores gode refill-poser med løs te er geniale, hvis du allerede har en yndlings-tedåse og derfor ikke har brug for at få leveret din yndlings-te i en af de ellers lækre dåser, som mange af teerne i vores sortiment kommer i. 

Husk i øvrigt, at når du brygger på løs te, har du brug for en tesi - eller en tekande eller et tekrus med indbygget tefilter. Se f.eks. vores Curve tekopper fra ForLife og vores Unimug tekopper fra Kinto. Du kan få det hele hos NORU, og vi har også masser af andet tilbehør til tebrygning og -servering, ligesom vi kan tilbyde dig lækre småkager, skøn chokolade og andre gode sager, der passer perfekt til en god kop te.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 89 af 89 varer
Viser 1 - 89 af 89 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder