Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix fra KAV i pose med 1,8 kg

Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix - 1,814 kg

fra KAV

289,00 kr

5 Varer

Frappé blendet Iskaffe er et rigtig lækkert mix, 3-i-1 - gør det nemt at lave din egen Frappé, Iskaffe eller Hot Drink. Stor pose med 1,814 kg i

Klik her og læs mere om produktet

+

loader

NORU Anbefaler dette tilbehør:

Fås også som:

Info om varen

Elsker du at komme i den 7 ende himmel - så er dette helt klart en smagsoplevelse der vil hjælpe dig godt på vej. Med dette fantastiske mix af Frappé pulver, kan du nemt og hurtigt lave din egen frappé, iskaffe eller en sød og varm drik. Det eneste du skal bruge til at kunne lave alle tre drikke er Frappé mix, vand/mælk, isterninger og en blender - og VOILA... så er du klar til at indtage både sommer og vinter, med god smag.

 

Tilberedning

Frappé mix, har så god en smag at den kan tilberedes på hele tre måder, altså et 3-i-1 produkt - Tre måder som giver tre meget forskellige smagsoplevelser.

Frappé: For at lave den bedste Frappé med dette lækre coffee mocha mix, skal du putte 3 spsk. mix i en blender, tilsæt 120 ml. koldt vand eller mælk og 360 ml. isterninger. Blend det hele i ca. 30 sekunder, og så har du en lægger Frappé.

Iskaffe: Er du i stedet til en hurtig iskaffe, så skal du blot tage 3 spsk. ice coffee mix og opløse det i varmt vand. Når blandingen er opløst, hælder du det over 360 ml. isterninger - og så har du en lækker iskaffe lige ved hånden.

Hot Drink: Med Hot drink, får du en lækker og nem varm kaffe med smag, som smager en anelse sødt, det eneste du skal gøre er, at hælde 3 spsk. ice coffee mix op i en kop og blande det med 300 ml. varmt vand eller mælk - vand eller mælk kommer an på hvilken konsistens du ønsker. 

 

Ingredienser: Sukker, kokosolie, 12% kaffe, valleprotein, kakao, aroma, maltodextrin, mælkeprotein, emulgator (E450, E471, E322 (SOJA lecithin)), antiklumpemiddel (E341) og salt.

Varenr. 40-13-03
EAN: 0855919004201

Relaterede varer

Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder